Halvat lennot Turkkiin

Halvat lennot Turkkiin ovat mahdollisia yhden välilaskun avulla esimerkiksi Saksan kautta.

Suomesta pääsee Turkin Istanbulin Atatürk lentokentälle useampaakin reittiä. Yksi tapa on käyttää Air Berlin (airberlin.com) lentoyhtiötä, joka on Saksan toiseksi suurin, lentää sillä ensin Helsingistä Dusseldorfiin, vaihtaa konetta, ja jatkaa samalla yhtiöllä Atatürk lentokentälle.

Voit myös vaihtaa lentoyhtiötä Dusseldorfissa toiseen halpalentoyhtiöön, jos vaikkapa niiden aikataulut soveltuvat paremmin suunnitelmiisi.

Muita budjettilentoyhtiöitä jotka lentävät väliä Dusseldorf-Istanbul Ataturk kuuluuu Pegasus (www.flypgs.com/en/).

Toinen reitti Istanbulin Ataturkille jota voit käyttää yhden välilaskun avulla on Air Baltic halpalentoyhtiöllä (airbaltic.com), joka avulla pääset ensin Riikaan lentäen joko suoraan mm. Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Kuopiosta, tai Turusta, ja tekemällä koneen vaihdon Riiassa, josta samalla yhtiöllä voit jatkaa Ataturkin lentokentälle.

Istanbulissa on myös toinen lentokenttä, Sabiha, johon pääset Suomesta muutamaa reittiä yhden välilaskun avulla. Yksi tapa on lentää ensin Helsingistä Norwegianilla (www.norwegian.com) Lontoon Gatwickin kentälle, vaihtaa konetta, ja jatkaa samalla yhtiöllä kohti Sabihan kenttää. Voit myös vaikkapa lentää Blue1 (blue1.fi) halpalentoyhtiöllä ensin Tukholmaan (Arlanda), josta voit jatkaa Norwegianilla (norwegian.se) kohti Istanbulin Sabihania.

Istanbulin ohella muista suosituista Turkin kohteista pääset esimerkiksi Antalyaan Saksan Dusseldorfin kautta (jonne lentää Helsingistä Air Berlin) halpalentoyhtiöillä Air Berlin, Pegasus, Condor (condor.com), TUIfly (www.tuifly.com), BlueWings, SunExpress (www.sunexpress.com), ja ThomasCook (www.thomascookairlines.co.uk).

Dusseldorfin kautta pääset myös Turkin Izmiriin yhdellä välilaskulla (käyttäen ensin vaikkapa Air Berliniä Helsinki-Saksa välille) halpalentoyhtiöistä Pegasus, SunExpress, ja Condor.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden hintoja ja reittejä, ja niiden soveltuvuutta suunnitelmiisi, voit verrata näitä hintoja täyden palvelun lentoyhtiöihin vaikkapa hintavertailupalvelu Kayakin avulla internet osoitteessa www.fi.kayak.com.