Halvat lennot Unkariin

Halvat lennot Unkariin ovat tarjolla Suomesta yhden välilaskun kautta mm. Ryanairilta ja Norwegianilla.

Unkarissa on kaksi kaupunkia, Budapest ja Belaton, johon on mahdollista lentää suhteellisen helposti yhden välilaskun kautta halpalentoyhtiöiden avulla.

Budapest on kohteista huomattavasti suositumpi, ja sinne menoon onkin tarjolla useampi reitti ja lentoyhtiö vaihtoehto.

Yksi suosituimmista reiteistä Budapestiin on lentää ensin Helsingistä Dusseldorfiin tai Berliinin Tegelin kentälle Air Berlin (airberlin.com) halpalentoyhtiöllä, ja jatkaa jommaltakummalta kohti Budapestia koneen vaihdon jälkeen samalla yhtiöllä.

Toinen suosittu reitti on lentää ensin joko Ryanairilla Tampereelta (ryanair.com) tai Aer Linguksella (aerlingus.ie) Helsingistä ensin Dubliniin, ja koneen vaihdon jälkeen jatkaa jommallakummalla yhtiöllä Budapestiin.

Voit lentää myös ensin Kööpenhaminan kentälle Helsinki-Vantaalta halpalentoyhtiö Norwegianilla (www.norwegian.com) avulla, jatkaen koneen vaihdon jälkeen kohti Budapestia edelleen Norwegianilla samalta kentältä.

Jos pääset halvalla Tukholmaan, esimerkiksi halvalla laivaristeilyllä Turusta tai Helsingistä tai Blue1 (blue1.fi) lennolla, voit lentää edelleen Tukholman Skavstan lentokentältä Wizzairilla (wizzair.com) kohti Budapestia.


Unkarin Belatoniin pääset puolestaan halpalentoyhtiöiden avulla helpoiten siten, että lennät ensin Helsingistä Saksan Berliinin Tegelin kentälle Air Berlinillä, vaihdat lentokenttää Berliinin Schönefeldin kentälle, ja jatkat Germanwings (germanwings.com) halpalentoyhtiöllä kohti Belatonia.