Halvat lennot Uusi-Seelanti

Halvat lennot Uusi-Seelanti kohteeseen on mahdollista saada käyttämällä halpalentoyhtiöitä ensin Aasiaan, ja edelleen Oseaniaan.

Suomesta Uuteen Seelantiin lentäminen edellyttää useimmiten ainakin kahden välilaskun käyttämistä, joten jos joudut näiden kahden välilaskun lisäksi tekemään muutaman lisälaskeutumisen, se ei todennäköisesti lisää kokonais lentoaikaasi huomattavasti.

Helsingistä lähtiessä on mahdollista käyttää kahta erilaista pääreittiä Uuteen Seelantiin. Toinen menee siten, että lennät Euroopasta Pohjois- tai Etelä-Amerikan kautta tyypillisesti Aucklandiin, ja toinen menee tyypillisesti ensin Aasiaan, ja edelleen Oseaniaan, ja Uuteen Seelantiin.

Näistä Amerikkojen kautta menevälle lennolle ei 2011 tietojen perusteella löydy halpalentoyhtiötä viimeiselle osiolle (Amerikka – Uusi Seelanti), mutta käytettäessä Aasian kautta menevää reittiä, voit mennä koko matkan halpalentoyhtiöiden avulla.

Aasian kautta menevään reittiin kannattaa tähdätä ensin Thaimaan Bangkokiin pääsyä, joka on yksi merkittävimmistä Aasian halpalentoyhtiö kentistä, ja jonne lentää useita halpalentoyhtiöitä eri puolilta Eurooppaa.

Bangkokiin lentävät Helsingistä halpalentoyhtiöistä Air Baltic (airbaltic.com) sekä Air Berlin (airberlin.com), siten että lennolla on yksi pysähdys, Riika Latviassa Air Balticilla ja tyypillisesti Berlin tai Dusseldorf Air Berlinillä.

Bangkokista pääset eteenpäin Australiaan halpalentoyhtiö Jet Starilla (jetstar.com.au), joka lentää mm. Sydneyhin Bangkok Suvarnabhumin lentokentältä, ja Sydneystä halpalentoyhtiöistä esimerkiksi Uuden Seelannin Aucklandiin lentää Virgin Australia (www.virginaustralia.com).

Voit myös lentää Christchurchiin, Uuden Seelannin Etelä-Saaren suurimpaan kaupunkiin, suoraan Bangkokista Jet Starilla ilman välilaskua Australiassa.

Kokonaisuudessaan halpalentoyhtiöitä käyttäen matkaan tulee tyypillisesti noin kolme-neljä pysähdystä.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulut, voit verrata niitä täyden palvelun lentoyhtiöiden vastaaviin hintavertailukoneiden avulla, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).