Halvat lennot Varsovaan

Halvat lennot Varsovaan ovat tarjolla suorina lentoina Blue1:ltä, ja yhden välilaskun avulla useilta halpalentoyhtiöiltä.

Blue1 (blue1.fi), osa SAS:n konsernia, ei ole halpalentoyhtiö, mutta sen hinnoittelu on usein paljon halvempaa kuin ns. perinteisten täyden palvelun lentoyhtiöiden.

Blue1 avulla voit lentää suoraan Helsinki-Vantaalta Varsovaan.

Jos aikataulut sopivat sinulle, voit helposti yhdistellä myös halpalentoyhtiöiden lentoja toisiinsa päästäksesi Varsovaan halvalla Suomesta.

Yksi tapa on käyttää Ryanairia (ryanair.com) Tampereelta ensin lentoonDubliniin, josta toisella lennolla pääset Varsovaan.

Voit lentää myös Irlantilaisella halpalentoyhtiö Aer Linguksella (aerlingus.com) ensin Helsingistä Dubliniin, ja jatkaa Dublinista Aer Linguksen lennolla Varsovaan.

Yksi vaihtoehtoinen tapa saada halpa lento Varsovaan, varsinkin jos onnistut saamaan halvat risteilyliput Tukholmaan, on lentää Tukholmasta halpalentoyhtiöllä suoraan Varsovaan.

Suoria lentoja Tukholman Arlandalta Varsovaan tekee Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian (norwegian.se) ja Tukholman Skavstan kentältä WizzAir (wizzair.com).


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnoittelun sekä aikataulujen sopivuuden, voit verrata niitä muiden lentoyhtiöiden hintoihin hintavertailukoneissa netissä, kuten Kayakissa (www.fi.kayak.com).