Halvat lennot Vietnamiin

Halvat lennot Vietnamiin ovat tarjolla halpalentoyhtiöillä kahden välilaskun avulla, joista toinen välilasku tapahtuu Euroopassa, ja toinen Aasiassa.

Keskeinen solmukohta Aasiassa halpalentoyhtiöille on Bangkok Thaimaassa, josta pääsee halpalentoyhtiöillä eteenpäin Vietnamin Ho Chi Ming Cityyn, ja jonne pääsee ensin Euroopasta halpalentoyhtiöiden avulla.

Suosittu reitti Euroopasta halpojen hintojen lentoyhtiöille Bangkokiin on Saksan kautta. Air Berlin (airberlin.com) lentää Bangkokiin suorilla lennoilla Saksasta sekä Munchenistä että Dusseldorfista, joista Dusseldorfiin pääset ensin suoralla lennolla Air Berlinillä Helsinki-Vantaalta.

Toinen reitti jolla pääset halpalentoyhtiöiden avulla ensin Bangkokiin on lentää Tampereelta Ryanairilla (ryanair.com) Italian Milanon Bergamon kentälle, vaihtaen kenttää Milanon Malpensan kentäksi, jolta lentää suorana lentona Bangkokiin Blu-Express (www.blu-express.com).

Kun olet päässyt Bangkokiin, voit jatkaa Vietnamin Ho Chi Minh City kaupunkiin kahdella eri halpalentoyhtiöllä, sekä AirAsialla (airasia.com) että Jetstarilla (www.jetstar.com).

AirAsia lentää Ho Chi Minh Cityn lisäksi, joka on Vietnamin pääkaupunki, myös kaupunkiin nimeltä Ha-Noi, Pohjois-Vietnamissa.


Kun olet tarkastanut halpalentoyhtiöiden tarjonnan, hinnat, ja aikataulut, voit verrata niitä helposti täyden palvelun lentoyhtiöihin erilaisten hintavertailupalvelujen avulla, joiden parhaimmistoa on Kayak (fi.kayak.com).