Halvat lennot Wieniin

Halvat lennot Wieniin tarjoaa halpalentoyhtiöistä muun muassa Air Berlin ja Air Baltic.

Air Berlin (airberlin.com) lentää Wieniin Helsingistä siten, että lentoon kuuluu välilasku joko Dusseldorfin tai Berliinin Tegelin kentällä, ja mahdollinen koneen vaihto.

Latvialainen halpoja lentoja tarjoava Air Baltic (airbaltic.com) lentää Suomesta (mm. Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, sekä Kuopiosta) Wieniin siten, että pääset Suomen kohteista ensin Riikaan, Latviaan, ja toisella suoralla lennolla Air Balticia käyttäen edelleen Wieniin.

Voit myös lentää ensin Aer Lingusta (aerlingus.com) käyttäen Helsingistä Irlannin Dubliniin, ja edelleen Aer Lingusta käyttäen jatkaa matkaa toisella lennolla Wieniin.

Mikäli aikataulut käyvät hyvin yksiin, voit myös yhdistellä vaikkapa Ryanairin (ryanair.com) halpalennon Tampereelta Lontoon Stanstedille, ja jatkaa Stanstedilta Wieniin halpalentoyhtiö Germanwingsillä (germanwings.com).

Samoin, jos aikataulut käyvät yhteen, voit lentää Ryanairilla ensin Tampereelta Milanon Bergamon (Orio al Serio) kentälle, ja jatkaa Malpensan kentältä matkaa Air Niki (www.flyniki.com) halpalentoyhtiöllä Wieniin.


Kun olet selvittänyt halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulujen sopivuuden, voit vertailla niitä perinteisten lentoyhtiöiden vastaaviin esimerkiksi hintavertailukoneiden avulla, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).