Halvat lennot Zurich

Halvat lennot Zurich kohteeseen Suomesta ovat tarjolla halpoja lentoja tarjoavista yhtiöistä Blue1:ltä, Air Berliniltä, sekä Air Balticilta.

Näistä suoraan Zurichiin Sveitsiin lentää ainoastaan Blue1 (blue1.fi), joka ei itse asiassa ole varsinaisesti halpalentoyhtiö, mutta usein kilpailee kuitenkin hinnoittelullaan varsinaisten halpalentoja järjestävien lentoyhtiöiden kanssa.

Blue1 lentää Zurichiin suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Air Baltic (airbaltic.com) lentää Suomessa Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, ja Tampereelta, aina ensin Riikaan, Latviaan, ja jatkolennon avulla Euroopan kohteisiin, myös suorana lentona Riiasta Zurichiin.

Air Berlin (airberlin.com) lentää Helsingistä yhden välilaskun kautta Zurichiin. Välilasku ja mahdollinen koneen vaihto tapahtuu yleensä joko Berliinin Tegelin kentällä tai Dusseldorfissa.

Voit myös lentää Helsingistä ensin Dubliniin Aer Lingus (aerlingus.com) halpalentoyhtiöllä, ja jatkaa samaa lentoyhtiötä käyttäen välin Dublin-Zurich.


Kun olet tarkastanut näiden halpalentoyhtiöiden hinnat ja aikataulujen sopivuuden, voit tarkastaa myös perinteisten lentoyhtiöiden, eli ns. täyden palvelun yhtiöiden vastaavat tiedot mm. hintavertailukoneista, joiden parhaimmistoon kuuluu Kayak (www.fi.kayak.com).