Halvin autonvuokraus

Resursseja ja työkaluja halvin autonvuokraus tekoon kautta maailman.

Kayak hintavertailu autonvuokraamoille
www.fi.kayak.com/cars

Kayak on yksi maailman suosituimmista hintavertailupalveluista

  • hotelli-,
  • autonvuokraus-, ja
  • lentohinnoille.

Kayakin avulla voit vertailla tuhansien autovuokraamojen parhaita hintoja maailmanlaajuisesti, ja kun löydät sopivan hinnan kohteeseesi, palvelu ohjaa sinut vuokraamon sivuille, lopullisen vuokrauksen varausta silmälläpitäen.

Kayak on erittäin yksinkertainen käyttää ja sen avulla löytää helposti halvimman hinnan, ja voit järjestää hakutulokset myös autovuokraamon nimen ja autoluokan perusteella.

Kayak on tarjolla sekä englanninkielisenä että suomenkielisenäpalveluna, ja kannattaa tarkistaa molemmankieliset hakutulokset palvelusta, koska nämä tietokannat ovat usein erilaiset.

Ebookers matkatoimisto autonhintahaku
www.ebookers.fi/autonvuokraus/

Samaan tapaan kuin Kayak, myös Ebookersin avulla voit verrata autovuokraamojen tarjoamia hintoja kautta maailman.

Ebookersilla on myös fyysisiä toimistoja, joilla voit käydä asioimassa, jos haluat mielummin asioida kasvoista kasvoihin asiakaspalvelijan kanssa.

Ebookersin kautta tehty haku kannattaa usein yhdistää muihin hintavertailupalveluhakuihin, jotta kattaisit mahdollisimman monta tietokantaa hinnoille, halvimman autonvuokraus hinnan löytämiseksi.

Hotwire
www.hotwire.com

Jos matkasi kohdistuu Yhdysvaltoihin tai Kanadaan, Hotwire on erittäin hyödyllinen palvelu, jonka avulla voit löytää autonvuokraamojen tarjolla olevia autoja, joita he myyvät huomattavasti alennettuihin hintoihin, kasvattaakseen käyttöastettaan.

Palvelun huonona puolena on se, että koska hinnat jotka ovat tarjolla ovat niin paljon listahintoja alempia, et näe autonvuokraamon nimeä kuinvasta oston jälkeen, mutta kaikki heidän tietokantansa vuokraamot ovat merkittävän kokoisia autovuokraamoketjuja.


Palvelu on tarjolla englanninkielisenä.