Hannunkiven Lomakylä

Hannunkiven lomakylä sijaitsee Keski-Suomen maaseutupitäjällä, Kivijärven rannalla, alueella, jota kutsutaan “Pikku-Lapiksi”.

Lomakylä sijaitsee itse asiassa niemellä aivan Kivijärven rannalla, ja 1500 asukkaan Kivijärven kunnan ilmapiiri on muutenkin lomailuun hyvin sopivan kiireetön.

Kivijärven alueen ympäristö sopii hyvin erilaisiin luonnon aktiviteetteihin, kuten kalastukseen, metsästykseen, marjastukseen, sienestämiseen, murtomaahiihtoon, tai luontokävelyihin.

Vastaanottotilana ja päärakennuksena lomakylässä toimii entinen Peltokankaan tilan päärakennus, jossa toimivat myös lomakylän oma matkamuistomyymälä, kahvio, ja minikirjasto. Päärakennuksesta voit myös vuokrata esimerkiksi seura- ja ulkopelejä kuin myös DVD- ja VHS-filmit.

Lomakylä tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata kanootit, polkupyörät, perämoottoreita, kalastusvälineet, kävelysauvat, sukset, lumikengät, luistimet, ja esimerkiksi pilkkivälineet. Kävelyretkiä varten läheltä löytyy myös Salamajärven kansallispuisto.

Holiday Club Hannunkivi
Kivijärventie 1
43800 Kivijärvi
www.hannunkivi.fi

Lomakylän tarjoamat lamellihirsimökit (38 kpl) ovat valmistuneet vuosien 1989 ja 1999 välillä, ja niiltä on noin 50- 200 metrin matka järven rantaan.


Lomakylä tarjoaa asiakkailleen myös pienen savusaunan, joka on tilattava kuitenkin käyttöön, grillaus- ja savustuspaikan, ja lasten leikkipaikan.