Helin Matkatoimisto

Helin Matkatoimisto on Jyväskylässä toimiva matkatoimisto, joka on toiminut vuodesta 1984 lähtien.

Yritys toimii pääasiassa räätälöityjen, yksilöllisten, omatoimisten valmismatkojen järjestäjänä valittuihin kohteisiin.

Heidän asiantuntemukseensa kuuluu myös perheystävällisten hotellien valikoiminen ja hintojen neuvottelu, kuin myös häämatkojen yksityiskohtien suunnittelu eri vaihtoehtoisista kokonaisuuksista eri puolille maailmaa.

Yrityksen perustajalla on takanaan 40 vuoden kokemus matkailualalta, ja tiimiin kuuluu joukko osaavaa henkilökuntaa, joka pystyy omakohtaisesti suosittelemaan laajaan kirjoon kohteita sekä aktiviteetteja että asumiseen liittyviä järjestelyjä.

Yksilöllisten matkojen järjestelyn lisäksi voit myös ostaa matkatoimiston kautta myös Aurinkomatkojen, Deturin, OK-Matkojen, Etumatkojen sekä Hispanian järjestämiä seuramatkoja.

Heidän erikoisosaamiseensa kuuluu myös ryhmien matkailuun räätälöidyt ratkaisut maailmanlaajuisesti.

Matkatoimisto on Jyväskylän sijainnistaan tunnettu nimenomaan laadustaan matkanjärjestäjänä, ja sen asiakkaista noin 80 prosenttia tuleekin muualta Suomesta, usein suusta suuhun maineen ohjaamana.

Yksi tämän maineen kulmakiviä on se, että firman työntekijöiden tulee tuntea, käynnin kautta, kaikki myytävät kohteet matkatoimistossa, ja he eivät ota kohdetta ohjelmaansa mikäli paikka on tuntematon firmalle.


Firmalla on viralliset nettisivut osoitteessa helinmatkat.fi, josta voit lukea heidän palveluvalikoimansa kuvaukset ja yhteystiedot Jyväskylän toimipisteeseen.