Hertz autonvuokraus

Hertz autonvuokraus toimii koko maan kattavan 70 vuokrauspisteen verkoston avulla.

Hertz autovuokraamo on toiminut Suomessa aina vuodesta 1966 alkaen, ja nykyisin sen toiminnasta maassa vastaa First Rent A Car Finland, Volvo Auto:n tytäryhtiö.

Palvelupisteisiin kuuluvat sekä kaupunkitoimistoja ja lentokentillä olevia toimistoja.

Jos tarvitset sijaisauton, Hertz tekee yhteistyötä kaikkien autoliikkeiden ja korjaamojen kanssa, ja toimittaa tarvittaessa sijaisauton veloituksetta, toiminta-alueellaan.

Suuri osa Hertz toimipisteistä on First Rent A Car Finlandin operoimia, mutta osa on myös paikallisten franchising-yrittäjien pyörittämiä.

Voit tehdä varauksia useita reittejä pitkin. Yksi tapa on soittaa kotimaan alueella toimivaan varauspalveluun, joka välittää varauksia maailmanlaajuisesti puhelinnumerossaan.

Toinen suosittu tapa on varata netin kautta, osoitteessa hertz.fi, josta voit myös tarkistaa vuokraushinnat, toimistojen sijainnit, sekä autovalikoiman laajuuden kokonaisuudessaan.

Hertz on tunnettu useista eri ominaisuuksistaan, mutta yksi on sen edelläkävijyys ympäristö asioissa. Esimerkkinä tästä on se, että Hertz sai ensimmäisenä autovuokraamona Suomessa ISO 14001 ympäristösertifikaatin.

Hertzin historia juontaa juurensa vuoteen 1918 ja Chicagoon, ja on kasvanut noista päivistä maailman suurimmaksi ja yhdestä vanhimmista autovuokraamoista.

Hertzillä on palvelupisteitä 147 maassa, 8000 toimipisteessä, ja 550 000 vuokra-auton valikoimalla.


Koko Pohjoismaiden alueella Hertz Rent a Car franchising-oikeudet omistaa Volvo Car Corporation.