Hesburger Lahti

Hesburger Lahti toimii kaupungissa seitsemän ravintolan voimin, mukaanlukien toimipisteet Paavolassa, Loviisankadulla, sekä Aleksanterinkadun Sokoksessa.

Hesburger on yksi Suomen menestyneimmistä pikaruoka-ketjuista, jolla on kokonaisuudessaan noin 300 toimipaikkaa maan alueella, ja toimintaa myös useissa muissa maissa, mukaanlukien Viro.

Ravintolan ruokalista koostuu hampurilaistuotteista, salaateista, perunoista ja erikoistuotteista, pastoista, sekä jälkiruoista ja ruokajuomista.

Hesburger Lahti

KUVA: Näkymä Loviisankadulla olevan Hesburger ravintolan rakennukseen, joka on lähin Hesburger suhteessa Lahden rautatieasemaan.

Lahdessa olevien toimipisteiden suhteen Hesecafe kahvila konsepti erikoiskahveineen on tarjolla Loviisankadun ja Paavolan ravintoloiden yhteydessä.

Kaikenkaikkiaan Hesburger toimii useissa eri Lahden kaupungin kaupunginosissa, mukaanlukien kolme ravintolaa aivan kaupungin keskustan alueella, joista keskeisin on Hesburger Sokoksen tavaratalossa, osoitteessa Aleksanterinkatu 19-21, 15110 Lahti.

Jos haluat käydä ruokailemassa Hesburgerissa esimerkiksi yöaikaan, kaupungin ainoa 24h Hesburger toimii Renkomäen ABC aseman yhteydessä, osoitteessa Simolanmutka 1, 15680 Lahti.

Hesburgerin Toimipaikat Lahdessa

Hesburger Holma Prisma
Johanneksenkatu 4
15240 Lahti
www.hesburger.fi

Hesburger Laune Prisma
Ajokatu 83
15610 Lahti
www.hesburger.fi

Hesburger Loviisankatu
Loviisankatu 11
15100 Lahti
www.hesburger.fi

Hesburger Paavola
Kauppakatu 13
15140 Lahti
www.hesburger.fi

Hesburger Renkomäki ABC
Simolanmutka 1
15680 Lahti
www.hesburger.fi

Hesburger Salpausselkä
Suurmäenkatu 1
15800 Lahti
www.hesburger.fi


Hesburger Sokos
Aleksanterinkatu 19-21
15110 Lahti
www.hesburger.fi