Hilton Headin nähtävyydet

Katsaus Yhdysvaltain Etelä-Carolinan osavaltion Hilton Headin lomakylän parhaisiin nähtävyyksiin, mukaanlukien Melrose golf-rata, Harbour Town valomajakka, sekä Coastal Discovery Museum.

Vaikka voisit viettää koko lomasi nauttien Hilton Headin yhteensä 19 kilometriä pitkistä rannoista, sinun kannattaa tutustua myös muihin saarelta löytyviin ulkoilma-ajanvietteisiin, kuten golf, tennis, sekä pyöräily.

Saaren plantaasi-yhteisöistä löytyy monia golf-ratoja ja tenniskenttiä, kuin myös joukko maalauksellisen kauniita pyöräilyreittejä, jotka ovat käytettävissä vain vieraille, joten sinun kannattaa valita lomamajoituspaikkasi sen mukaan, mitä näistä oheismukavuuksista aiot käyttää.

Hilton Head Etelä-Carolina Yhdysvallat.

1) Pau Hana & Flying Circus Catamaran Sailing Charters

Delfiiniristeilyt ovat suosittuja niin Hilton Headin paikallisten kuin alueelle lomailevienkin keskuudessa.

Voit hypätä tätä varten yhteen tarjolla olevista katamaraanikyydeistä, jota seuraa kahden tunnin näköaloilla varustettu, delfiinien tarkkailua sisältävä vedellinen seikkailu.

Pau Hana & Flying Circus Catamaran Sailing Charters yhtiön keskeisenä tavoitteena on tarjota asiakkailleen tilaisuuksia seurata delfiinejä mukavissa ja turvallisissa oloissa, ja vaikuttamatta vesistöihin tai villieläimistöön.

Delfiinien katseluretkiin osallistumiseen tarvitaan aina etukäteisvaraus.

2) Melrose golf-rata

Hilton Headin Melrose golf-rata on Jack Nicklauksen suunnittelema, ja sijaitsee Daufuskie Island -saarella.

Rataa kuvaavat parhaiten pienet, kohotetut viheriöt sekä ympäröivät suomaat.

Melrosen golf-radan kohokohta on sen hienosti suunniteltu 18. reikä, joka ulottuu aina meren ylle ja kapealle niemimaalle.

Daufuskie Island saarelle pääsee lautalla, jonka lähtölaituri sijaitsee Hilton Headissa osoitteessa 421 Squire Pope Road.

3) Port Royal golf-klubi

Port Royal Golf Club Hilton Head Etelä-Carolina Yhdysvallat.

Port Royal Golf Club sijaitsee osana Westin Resort -lomakeskusta, ollen kolme rataa – The Barony, Planter’s Row, Robber’s Row – sisältävä arvostettu golf-klubi.

Kolmesta radasta The Barony on lyhyt, mutta vaikeahko rata, jonka on suunnitellut George Cobb.

William Byrdin suunnittelemaa Planter’s Row -rataa erottaa muista vaihtoehdoista sen suurikokoiset viheriöt ja viehättävä design.

Haastavin radoista on Robber’s Row, jonka suunnittelun taustalta löytyvät Peter Dye ja George Cobb.

4) Harbour Town valomajakka

Charles Fraserin vuonna 1970 rakennuttamasta punaisesta ja valkoisesta Harbour Town valomajakasta on tullut koko Hilton Headin symboli, joka tunnistetaan maailmanlaajuisesti.

Kun käyt vierailulla nähtävyydessä, valomajakan ylimmästä kerroksesta löytyy muistoesinemyymälä.

5) Coastal Discovery Museum

Coastal Discovery Museum Hilton Head Etelä-Carolina Yhdysvallat.

Coastal Discovery Museum on koko perheelle suunnattu museo, joka sisältää näyttelyitä ja aktiviteetteja sekä sisä- että ulkotiloissa vuoden läpi.

Voit oppia museossa seudun menneisyydestä ja ekologiasta.

Paikan palveluihin kuuluvat lisäksi erilaiset, monenlaiset kiertokäynnit, joihin lukeutuvat rantakävelyt, delfiiniristeilyt, plantaaseihin tutustumismatkat, sekä raitiovaunulla toteutettavat kiertomatkat.

Kesäkuukausina kiertokäynneistä suosituin on yleensä “Turtle Talk and Walk”.

6) Palmetto Dunes golf-radat

Palmetto Dunes golf-keskus tarjoaa kolme 18-reiän rataa, joista kukin sisältää omanlaisensa haasteet ja kauniit maisemat.

Pitkälle lyövät golfaajat nauttivat etenkin Palmetto Dunesin George Fazio -radasta, jonka ominaisuuksiin kuuluvat kapeat, puiden reunustamat peliväylät, ja kumpuilevat viheriöt. Pitkää rataa reunustavat laguunit, joten sinun kannattaa varata muutama ekstra pallo mukaan kierrokselle.

Toinen radoista on Robert Trent Jonesin ja Roger Rulewichin suunnittelema. Sen viheriöt ovat mielenkiintoisesti suunniteltuja, testaten kaikkein tarkimpienkin pelaajien taitoja.

Kolmas, Arthur Hills -rata, sisältää kohokohtanaan 17. reiän, joka vaatii pelaajalta tarkan tiiauksen, jotta pallo kantaa ohi peliväylän vasemmalla puolella olevan kanjonimaisen laguunin.

7) Harbour Town Golf Links Course – Sea Pines Resort

Sea Pines Resort on mestaruustason golf-keskus, jonka palveluihin kuuluu kolme 18-reikäistä rataa.

Harbour Town Golf Links -rata on ollut vuosikausien ajan yksi Yhdysvaltain arvostetuimpiin kuuluvista pelipaikoista, ja lähes pakollinen kokemus kaikille Etelä-Carolinassa vieraileville golfin harrastajille.

Jos tunnistat radan nimen vanhasta muistista, se saattaa johtua siitä, että Harbour Town isännöi PGA-kiertueen “Herigate Classic” turnausta.

Harbour Town Golf Links on vaativa rata, jonka ominaisuuksiin kuuluvat tasainen maasto sekä pienet, kumpuilevat viheriöt.

Radan viimeinen reikä on sen tunnetuin kohokohta, 418 metrinen par 4 väylä pitkällä tiiauksella, joka normaalisti kohdistetaan valomajakkaa kohden.

8) Lawton-tallit

Lawton Stables Hilton Head Etelä-Carolina Yhdysvallat.

Lawton Stables on kaunis tallinähtävyys, joka sisältää hevosia, lehmiä, lampaita, jäniksiä, aaseja, ja laaman, tarjoten kokemuksia luonnon ja eläinten ystäville.

Voit kiertää tämän 242 hehtaarin kokoisen suojelualueen hevosella, tai tuoda lapset mukaan lyhyttä poni-ajelua varten.

Lapsiperheet pitävät lisäksi paikan paijaus-eläintarhasta, jossa pääsee jopa pullosyöttämään vasikkaa.

Poniajeluita on tarjolla aina klo 15 saakka. Polkuja käyttäviä kiertomatkoja varten on tehtävä etukäteisvaraus.

9) Blufftonin historiallinen kylä

Blufftonin historiallinen kylä on erinomainen tapa päästä hetkeksi eroon Hilton Headin touhusta ja vilskeestä.

Tämä viehättävä kylä sijaitsee länteen Hilton Headista, Highway 278 moottoritien ulosajotietä käyttäen.

Kylään kuuluu noin tusinan verran historiallisia koteja, kaunis gotiikan tyylisuunnan kirkko vuodelta 1857, Church of the Cross, sekä uusklassinen Campbell Chapel AME Church -kirkko vuodelta 1853, jonka jäsenistö on pitänyt tiloissa jumalanpalveluksia yhtäjaksoisesti yli 100 vuoden ajan.

Nämä kaksi kirkkoa ovat itse asiassa ainoat kylän rakennuksista, jotka selvisivät Amerikan sisällissodan tuhoilta.

10) H2O Sports

Mikäli etsit adrenaliinin pitoisia kokemuksia Hilton Headin lomasi yhteyteen, sinun kannattaa käydä H2O Sportsin järjestämällä nousuvarjoseikkailulla, joka nostaa sinut 121 metrin korkeuteen saaren yläpuolelle.

Rauhallisempia ekskursioita varten tarjolla on myös Envirotour-yhtiön tunnin kestäviä kumiveneretkiä, jotka vievät matkustajat keskelle saaren luontoa.


Muita vaihtoehtoja aktiiviloman vieton puolesta ovat mm. vesihiihto-opetukset sekä Wave Runner ja vene-vuokraukset.