Hispanian Matkatoimisto

Hispanian Matkatoimisto on Espanjan matkoihin erikoistunut matkatoimisto.

Hispania on toiminut monipuolisena matkanjärjestäjänä Suomessa vuodesta 1995, ja sen valikoimiin kuuluvat varsinkin erilaiset edulliset Espanjan aurinkoon suuntautuvat matkat.

Vuosittain noin 20 000 suomalaista käyttää firman palveluja.

Hispanian tarjontaan kuuluvat nykyisin Espanjan kohteiden ohella myös Maltan, Azorien sekä Egyptin matkat ja lomapaketit.

Perinteisten matkapalveluiden, kuten lentojen ja majoituksen järjestämisen lisäksi firman palveluihin kuuluvat kohteissa tapahtuvat retket, autonvuokrauspalveluiden välitys, sekä esimerkiksi golfpaketit.

Yrityksen omistus on espanjalaisissa käsissä, mistä johtuu paikallistuntemus varsinkin Espanjan kohteiden osalta, ja toisaalta operatiivinen johto on tehokasta suomalaista käsialaa.

Matkatoimisto Hispania
Bulevardi 6 A 10, 5.krs
00120 Helsinki
www.hispania.fi

Yrityksen matkojen lentoyhtiöinä firma käyttää varsinkin kotimaista Finnairia, Air Finlandia kuin myös mahdollisuuksien mukaan maltalaista Air Maltaa.


Voit ottaa yhteyttä Hispaniaan useammalla tavalla, joihin lukeutuvat myyntitoimisto Helsingissä, puhelinmyynti mukaanlukien, sekä verkkokauppa osoitteessa www.hispania.fi.