Hotelli Alexandra Jyväskylä

Hotelli Alexandra Jyväskylä on 274 huoneen kokoinen hotelli, lähes vastapäätä Matkakeskusta, Hannikaisenkadulla.

Alexandran, joka kuuluu Sokos-hotellit ketjuun, 274 huoneen valikoimaan kuuluu edullisia economy-huoneita, joiden koko on 17 m2.

Näissä huoneissa varusteluun kuuluu puhelin, minibaari, TV, Pay-TV, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivain sekä maksuton internet-yhteys.

Hotelli Alexandra Jyväskylä

KUVA: Hotelli Alexandran sisäänkäynti Hannikaisenkadulta. Aivan Alexandran vierestä löytyy myös Hotelli Milton.

Standard-huoneet puolestaan vaihtelevat kooltaan 18-25 m välillä, tarjoten puhelimen, minibaarin, tallelokeron, hiustenkuivaimen, silitysraudan ja -laudan, TV:n, Pay-TV:n ja maksuttoman internet-yhteyden.

Voit valita myös superior-huonetyypin, joiden huonekoko on 35 m2. Varustelutasoon superior-huoneissa kuuluu puhelin, minibaari, TV, Pay-TV, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, sauna, kylpytakki, aamutossut, vedenkeitin, hiustenkuivain, sekä maksuton nettiyhteys.

Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä
www.sokoshotels.fi/hotellit/jyvaskyla/alexandra/

Alexandran parvekkeelliset sviitit, joita on kaikkiaan 3, ovat huonekooltaan joko 55m2 tai 70m2. Huoneet, joihin kuuluu myös sauna, sijaitsevat hotellin kuudennessa kerroksessa, ja niistä on näkymät Jyväsjärvelle.


Sviittien varusteluihin kuuluu puhelin, minibaari, tallelokero, TV, Pay-TV, hiustenkuivain, vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, kylpytakki, aamutossut, maksuton internetyhteys, sekä osassa huoneita myös poreamme.