Hotelli Amsterdam

Vinkkejä ja resursseja hotelli Amsterdam varausten tekoon ja parhaiden tarjousten löytöön.

De Telefoongids – Hollanti keltaiset sivut
en.detelefoongids.nl

De Telefoongids on Hollannin suurimpia keltaiset sivut palveluita, ja sen avulla voit löytää parhaimman valikoiman hotelleja Amsterdamin alueella.

Palvelu on tarjolla sekä hollanniksi että englanniksi, ja voit käyttää hakutulosten tulkinnassa vaikkapa ilmaista käännöstyökalua Google Translate (www.google.fi/translate) apuna.

Kun viimeksi tein haun hotellille Amsterdamissa palvelulla, se tuotti 434 hakutulosta. Voit seuloa hakutuloksia vaikkapa sijainnin perusteella Amsterdamissa, tai järjestää tulokset aakkosjärjestykseen.

Kayak Hotelli Hintavertailu Amsterdam
fi.kayak.com/hotels

Kayak on yksi maailman suosituimpia hintavertailupalveluita internetissä, ja sen suomenkielisen palvelun avulla voit vertailla hintoja myös Amsterdamissa.

Kun viimeksi tein haun palvelussa Amsterdamin hotelleille, haku tuotti hintatiedot 304 eri hotellille kaupungin alueella.

Voit järjestää hakutulokset esimerkiksi halvimmasta kalleimpaan, nimen perusteella, rajata hakua sijainnin perusteella, tai suodattaa esiin vain tietyn luokan hotellit, ja yhdistellä näitä hakuvaihtoehtoja.

Hotwire Amsterdam
www.hotwire.com

Hotwire tarjoaa tasokkaiden hotellien myymättömiä huoneita huomattavasti alennettuun hintaan listahintoihin verrattuna. Hotellit tarjoavat näitä huoneita huomattavasti alennettuihin hintoihin parantaakseen käyttöastettaan.

Ainoa huono puoli palvelussa on se, että tiedät hotellin nimen ja tarkan sijainnin vasta palvelun oston jälkeen, mutta tarjolla olevat hotellit ovat useimmiten isoja tasokkaita hotelliketjuja kuten Hilton, Marriott, Radisson, ja Holiday Inn.


Kun viimeksi tein haun kohteelle Amsterdam (palvelu on englanninkielinen), haku tuotti 14 eri hotellia eri puolilla kaupunkia, mukaanlukien hotelleja Amsterdamin Schipholin lentoasemalla.