Hotelli Astoria

Hotelli Astoria on Pietarissa sijaitseva viiden tähden hotelli, joka kuuluu Rocco Forte hotelliketjuun.

Rocco Forte Hotel Astoria Pietarissa tarjoaa autenttisen luksusmaisen Venäläisen hotellikokemuksen kiedottuna mukavuuteen ja eleganssiin.

Rocco Forte hotelli on luokiteltu viiden tähden tasoiseksi, ja on huomionosoitus Pietarin ylväälle historialle restauroituine talon ulko-ja sisäpuolen kohokohtineen.

Hotel Astoria on aivan Iisakin aukion vieressä Pietarin keskesimmän osan alueella. Pyhän Iisakin katedraali on vastapäätä hotellia ja Hermitage Museoon on vain lyhyt kävelymatka.

Hotelli tarjoaa 211 huonetta, joista 42 on luokiteltu sviitiksi, ja joiden kohokohtia ovat mm. marmorikylpyhuoneet ja ylväät näkymät yli Iisakin aukion.

Hotel Astorian ravintola, Davidov, tarjoaa autenttista Venäläistä ruokailuperinnettä, ja sen tarjontaan kuuluu myös ainutlaatuinen valikoima aitoja venäläisiä vodkia ja parhaita venäläisiä kaviaareja.

Astorian palveluvalikoimaan kuuluvat myös kylpylähoidot Astoria SPA kylpylässä. Kylpylän palveluihin kuuluvat mm. Ruotsalais-tyyliin tehdyt hieronnat, ja yksilöllisesti räätälöidyt hierontahoidot.

Hotellin kuntoilusalin (joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa) alueelta löytyvät myös sauna ja höyryhuoneet.

Liikematkailijoita silmälläpitäen hotellista löytyvät laajat konferenssi ja näyttely tilat, jotka on varusteltu moderneilla konferenssiteknologioilla.

Häämatkalaisten tarpeisiin hotellissa on useita erilaisia sviittejä, jotka on suunnitellut Olga Polizzi, Rocco Forte Collection taiteellinen johtaja.

Hotel Astoria
39 Bolshaya Morskaya
190000 Pietari
Venäjä
www.thehotelastoria.com

Tarjolla on mm. 108 m2 suuruisia Presidentti-sviittejä, joilta on panoraminen näköala yli Mariinsky palatsin sekä Pyhän Iisakin aukion ja katedraalin.


Hotellista on tarjolla elektroninen esitelehtinen virallisten internet-sivujen kautta osoitteessa www.thehotelastoria.com/special/brochure.htm.