Hotelli Berliini

Resursseja hotelli Berliini varausten tekoon, parhaimman hotelli valikoiman ja parhaiden hintojen löytämiseen.

Gelbe Seiten – Keltaiset sivut Berliini
gelbeseiten.de

Gelbe Seiten on Saksan suurimpia keltaiset sivut palvelun tuottajia, ja sen avulla voit löytää parhaimman valikoiman hotelleja Berliinin alueelle.

Palvelu on tarjolla ainoastaan saksan kielellä, ja voit käyttää hakutulosten tulkinnassa esimerkiksi Google Translate (www.google.fi/translate) ilmaista kääännöspalvelua.

Kun viimeksi tein haun palveluun hakusanoilla “hotel” ja “berlin”, haku tuotti 799 hotellia Berliinin alueelle. Voit seuloa hakutuloksia tarkemmaksi esimerkiksi kaupunginosan tai hotelli-tyypin perusteella.

Kayak hotelli hintavertailu Berliini
www.fi.kayak.com/hotels

Kayak on yksi maailman suosituimpia hintavertailupalveluja, jonka avulla voit vertailla hintoja hotelleille, autonvuokraamoille, ja lennoille.

Palvelu on tarjolla myös suomenkielellä, ja viimeksi kun tein haun palveluun Berliinin hotelleille, haku palautti yhteensä hintatiedot yhteensä 456 hotellille kaupungissa.

Voit seuloa hotelleja esimerkiksi luokituksen tai tarjolla olevien palveluiden mukaan.

Hotwire Berliini
www.hotwire.com

Hotwire tarjoaa hyvätasoisten hotellien “ylijäämä” huoneita huomattavasti alennettuina hintoina, joita ne eivät ole saaneet kaupaksi normaaleja kanavia kautta.

Huoneet ovat tarjolla nimettömänä, sillä hinnat ovat usein huomattavasti alle näiden hotellien listahintojen. Saat tietää hotellin nimen ja tarkan sijainnin vasta tilauksen jälkeen.

Hotwiren kautta huoneita tarjoavat erittäin korkealuokkaiset hotelliketjut, kuten Holiday Inn, Marriott, Hilton, ja Doubletree.

Booking.com Berliini
www.booking.com

Booking.com on yksi parhaista hintavertailupalveluista hotellivarauksille Saksan hotellien suhteen, ja palvelu on tarjolla myös suomenkielellä.


Kun viimeksi tein haun Berliinin hotelleille Booking.com avulla, haku palautti tiedot 693 hotellille kaupungissa, joista 531:ssä oli vapaita huoneita.