Hotelli Dorpat Tartto

Hotelli Dorpat Tartto on 205-huoneen kokoinen tasokas keskustahotelli, jonka yhteydestä löytyy kylpylä ja jokinäkymät tarjoava ravintola.

Dorpat (jonka nimi tulee saksalaisten ristiretkeläisten Tartulle 1200-luvulla antamasta historiallisesta nimestä) on hotelli, ravintola, konferessikeskus, sekä terveyskylpylä.

Hotellin majoitustilat koostuvat 205:sta huoneesta, joista kukin on suunniteltu tilaviksi, valoisiksi, ja noin puolesta huoneista on näkymä Emajõgi-joelle.

Hotelli Dorpat Tartto

KUVA: Dorpat hotellin päätyä nähtynä Emajõgi joen rantaa pitkin menevältä kävelykadulta.

Dorpat Spa Tartto

KUVA: Hotellin Soola kadun puoleista julkisivua, kuvattuna Tarton linja-autoaseman vierestä.

Yksi hotellin kerroksista on suunniteltu asiakkaille, jotka tarvitsevat allergia ystävälliset majoitustilat.

Lisäksi hotellin huonetarjontaan kuuluu neljä bisnes-luokan huonetta, mukaanlukien yksi, josta löytyy oma sauna.

Näiden ohella yksi hotellin huoneista on ns. perhe-huone, ja viisi huoneista on muunneltu sopimaan liikuntaesteisille asiakkaille.

Dorpatin a la carte ravintola sijaitsee yhdellä kaupungin idyllisimmistä kohdista, sillä siltä on näkymät vieressä virtaavaan Emajõgeen, ja joen ylittävään Võidu siltaan.

Hotellin ravintolan ruokalista on koottu paikallisten virolaisten ja kansainvälisten keittiöperinteiden mukaisesti, ja tarjolla on myös lapsille oma ruokalistansa annoksineen.

110-paikkaisen ravintolan ohella hotellista löytyy aulassa oleva Lobby Bar, jonka valikoima koostuu kahveista ja pikkunälkään tarkoitetuista annoksista, sekä leivoksista ja kakuista.

Dorpatin konferenssikeskus kuuluu Tarton suurimpiin, tarjoten tilat maksimissaan 1 100:lle vieraalle, kymmenen erilaisen hallin ja kokoushuoneen alueella.

Isojen konferenssien lisäksi hotellin tilat ovat tarjolla myös pienemmille tapahtumille, kuten koulutustilaisuuksille, ja hotelli voi järjestää myös elokuvateatterin toiminnot yritys-asiakkaidensa käyttöön.

Hotelli Dorpat
Soola 6
Tartto 51014
www.dorpat.ee

Monen Dorpatissa vierailevan käynnin kohokohta on kuitenkin rakennuksesta löytyvä terveyskylpylä ja sen tarjoamat erilaiset hoidot.


Dorpat Spa kylpylä, joka sijaitsee kahden kerroksen alueella hotellirakennuksen oikeanpuoleisessa siivessä, tarjoaa mm. kauneushoitoja yksityisissä tiloissa.