Hotelli Emilia Hämeenlinna

Hotelli Emilia Hämeenlinna on 43 huoneen kokoinen majoituspaikka yhdellä kaupungin keskeisimmistä paikoista, kävelykatu Raatihuoneenkadulla.

Hotellin 43 huoneesta perustason huoneet varusteltu siten, että niistä löytyy mm. säädettävä ilmastointi, kylpyhuone, TV, langaton WLAN internet yhteys ja puhelin.

Perushuoneista muutama on varusteltu lemmikkihuoneeksi ja yksi invahuoneeksi.

Perushuoneiden lisäksi Emilian viidennessä kerroksessa on superior tason huoneita, joissa on varusteluna lisäksi vedenkeitinsetti kahvin/teen/kaakaon keittämiseen, iltapäivälehti, kylpytakki sekä tohvelit.

Hotelli Emilia Hämeenlinna

KUVA: Hotelli Emilian julkisivua kävelykadun yhdessä vilkkaimmista kohdista, osoitteessa Raatihuoneenkatu 23. Vastapäätä löytyy mm. Kauppakeskus Linna.

Hotelli Emilia
Raatihuoneenkatu 23
13100 Hämeenlinna
www.hotelliemilia.fi

Osassa superior-huoneita on myös parveke kävelykadulle. Voit varata lisäksi saunallisen suiten, joka on erityisen suosittu hääsviittinä.


Ryhmä-ja kokousvieraita silmälläpitäen hotelli tarjoaa kaksi kabinettitilaa kokouksien pitoon, joista kokouskabinettiin mahtuu maksimissaan noin 20 henkilöä ja saunakabinettiin maksimissaan noin 10-12 henkilöä.