Hotelli Hamburger Börs Turku

Hotelli Hamburger Börs Turku on 346 huoneen kokoinen hotelli aivan kaupungin keskustassa, kauppatorin laidalla.

346-huoneen valikoimasta löytyy perushuoneita on 265, joista 19 kpl on 1-hengen huoneita, 18 kpl 3-hengen huoneita, ja 241 kpl 2-hengen huoneita.

Perushuoneiden lisäksi tarjolla on 28 kappaletta Superior-huoneita, jotka sijaitsevat hotellin 5. kerroksessa.

Perushuoneisiin verrattuna parempaan superior-huoneiden varustelutasoon kuuluvat vedenkeitin, kylpyamme ja kylpytuotesetti, kylpytakit ja tossut, sekä tallelokero.

Hotelli Hamburger Börs Turku

KUVA: Näkymä Hamburger Börs hotellin kauppatorin puoleiseen julkisivuun, kuvattuna Turun Sokos-tavaratalon edestä.

Voit myös varata Turun vierailuasi varten sviitin, joita on tarjolla kaksi kappaletta saunallisena, ja 8-kappaletta junior-suite kokoonpanolla.

Kaikkein edullisin vaihtoehto hotellin eri huonevaihtoehdoista ovat ns. Economy-huoneet, joita on 43, ja jotka sijaitsevat hotellin alimmissa kerroksissa, tarjoten joko tori/pihanäkymän tai rajoitetun näkymän pihalle.

Muihin huonetyyppeihin kuuluvat perhehuoneet (83 kpl) sekä kombihuoneet (10 kpl), jotka ovat perusluokan huoneita, mutta joita yhdistää avattava väliovi.

Lisäksi Hamburger Börs tarjoaa yhden erikoisvarustellun invahuoneen, joka on varusteltu mm. suihkuistuimella sekä tukikahvoilla.

Hamburger Börs Hotelli
Kauppiaskatu 6
20100 Turku
www.sokoshotels.fi/hotellit/turku/hamburgerbors/

Palveluihin hotellissa kuuluvat mm. asiakassauna rakennuksen 7. kerroksessa, josta on upeat näkymät yli kauppatorin, uima-allas, sekä kokoustilat, joissa voi pitää maksimissaan noin 160 hengen kokouksia.


Lisäksi voit käyttää myös huonepalvelua, pesulapalvelua, kuntohuonetta, sekä vesivoimisteluvälineitä.