Hotelli Joensuu

Hotelli Joensuu vaihtoehtoihin kuuluvat mm. Hotelli Aada ja Hotelli Greenstar, joka tarjoaa edullista ympäristöystävällistä asumista.

Hotelli Aada
Kauppakatu 32
Joensuu
hotelaada.fi

Hotelli Aada sijaitsee aivan Joensuun keskustassa, torin ja parhaiden kaupungin palveluiden vieressä.

Hotellin valikoimiin kuuluu 40 huonetta, rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös hotellin lounas- ja A la Carte– ravintola sekä ryhmämatkalaisille kokoustilat.

Neljännes kerros puolestaan on varattu tilavalle saunaosastolle ja kokouskabinetille.

Hotelli Atrium
Siltakatu 4
80100 Joensuu
www.hotelliatrium.fi

Hotelli Atrium sijaitsee Joensuun Siltakadulla, joka on lähellä kaupungin parhaita palveluja.

Majoitusvaihtoehtoihin kuuluu sekä yhden hengen huoneita, kahden hengen huoneita, sekä kahden hengen huoneita saunalla.

Osassa huoneista löytyy myös parveke.

Hotellin ravintola on nimeltään ruokaravintola Palaveri jonka yhteydessä toimii olutpub.

Hotelli Cumulus
Kirkkokatu 20
80100 Joensuu
www.cumulus.fi

Hotelli Cumulus avattiin vuonna 2009, ja tarjoaa 80 huoneen modernin suomalaisen kaupunkihotellin aivan Joensuun keskustasn tuntumassa.

Cumulus Joensuu tarjoaa yhden ja kahden hengen huoneiden ohella myös 10 Superior-luokan huonetta ja asiakassaunat. Kussakin huoneessa on huonekohtainen ilmastointi.

Hotellin palveluihin kuuluu myös Martina-ravintola.

Hotelli Greenstar
Torggatan 16
80100 Joensuu
www.greenstar.fi

Greenstar on pohjoismaiden ensimmäinen matalaenergiahotelli, jonka 82 huoneen huonevalikoima koostuu 1-3 hengen huoneista, ja tarjolla palvelujen suhteen ovat mm. ilmainen langaton laajakaista internet, minijääkaappi sekä vedenkeitin.

Hotellin huoneet ovat sisustukseltaan valoisaa skandinaavista tyyliä, ja kalustukseen kuuluvat 2 vuodetta sekä nojatuoli, josta on mahdollista muunnella yhden hengen lisävuode.

Kussakin asuinkerroksessa on lisäksi tarjolla mikroaaltouuni vieraiden ruoanlaittoa varten, ja aulasta voi vuorokauden ympäri ostaa automaatista pikkupurtavaa ja juomia.

Lisämaksusta palveluvalikoimaan kuuluvat sekä aamiainen että pysäköinti.

Hotelli Joensuu – Sokos Hotel Kimmel
Itäranta 1
80100 Joensuu
www.sokoshotels.fi/hotellit/joensuu/kimmel/

Sokos Hotel Kimmel on 230 huoneen hotelli Sirkkalapuistossa aivan Pielisjoen rannalla, kävelymatkan päässä kaupungin Kauppatorin ympäristön palveluista.

Hotellin palveluvalikoimiin kuuluvat ravintolatarjonta ja 11 erilaista hyvinvarusteltua kokoustilaa.

Huoneista 96 on ns. perus-economy luokan huonetta, 108 on luokiteltu standard-huoneiksi, ja 22 superior luokan huoneeksi, joista kaksi on savullista ja saunallista huonetta.

Tarjolla on myös presidentillinen sviitti, jossa tarjolla ovat olohuone, makuuhuone, sauna sekä pyöreä poreallas, ja 2 Junior suitea, joista löytyy olohuone, makuuhuone ja kerrossänky sekä poreamme.

Erikoishuoneista tarjolla on lisäksi sporttihuone, naistenhuone ja perhehuone. Muista vaihtoehdoista tarjolla on myös kombihuone yhteisellä eteisellä ja yksi invahuone.

Hotelli Karelia
Kauppakatu 25
80100 Joensuu
www.hotellikarelia.fi

Hotelli Karelia sijaitsee aivan Joensuun ytimessä lämmitetyn kävelykadun varrella, ja läheltä löytyvät erilaiset kaupungin parhaat palvelut ja suurin osa kaupungin kulttuuritarjonnasta.

Jokainen hotellin 35:stä huoneesta on yksilöllisesti sisustettu, käyttäen 35 eri Itä-Suomalaista yritystä, aina käsintehdyistä sängynpäädyistä ja pöydistä suite -huoneiden höyrykaappeihin.

Myös kylpyhuoneet ovat omanlaisensa.


Hotellin ravintola Karelia tarjoaa paikallisista raaka-aineista itse tehtyä suomalaista ruokaa, ja paikalla on perinteet aina vuodesta 1939 saakka.