Hotelli Kööpenhamina

Resursseja ja työkaluja hotelli Kööpenhamina varausten tekoon ja parhaiden hintojen löytämiseen.

De Gule Sider
degulesider.dk

De Gule Sider on yksi suurimpia keltaiset sivut palveluja Tanskassa, ja voit sen avulla löytää parhaimman valikoiman hotelleja Kööpenhaminan alueella.

Palvelu on tarjolla sekä tanskankielellä että englanniksi. Jos tarvitset käännösapua tulosten tulkintaan, apuna voi käyttää vaikkapa Google Translate (www.google.fi/translate) palvelua, joka on ilmainen.

Kun viimeksi tein haun “hotel” ja “copenhagen” palvelun englanninkieliselle puolelle, se palautti yhteensä 154 hotellin tiedot, ja voit rajata hakua vaikkapa sijainnin perusteella.

Booking.com Kööpenhaminan hotellien hintavertailu
www.booking.com

Booking.com on nykyään myös suomenkielellä tarjolla oleva palvelu, joka kattaa Tanskan hotellitarjonnan varsin hyvin.

Kun viimeksi tein haun palveluun, se palautti 79:n hotellin hintatiedot kaupungissa, joista 77:ssä oli vielä vapaita huoneita.

Kayak hintavertailu Kööpenhaminan hotellit
www.fi.kayak.com/hotels

Kayak kuuluu maailman suosituimpiin hintavertailupalveluihin, ja sen avulla voit vertailla tarjolla olevia hintoja mm. autovuokraukselle, hotelleille ja lennoille.

Kayak on nykyisin tarjolla myös suomenkielellä. Kun viimeksi tarkistin palvelun Kööpenhaminan hotellien suhteen, se palautti hintatiedot 97:stä hotellista. Voit seuloa hakua edelleen mm. tähtiluokituksen tai tarjolla olevien palvelujen mukaan.

TripAdvisor hotellipalautteet
www.tripadvisor.com/Hotels-g189541-Copenhagen_Zealand-Hotels.html

TripAdvisor on palvelu, jossa matkalaiset voivat jättää palautetta hotelleista jossa he ovat yöpyneet.


Näiden palautteiden avulla voit nopeasti saada kuvan siitä, minkälainen palvelu- ja varustelutaso hotellissa on, ja vastaako taso sitä tasoa, mitä hotelli mainostaa esitteissään.