Hotelli Miami

Vinkkejä ja resursseja netistä parhaiden hotelli Miami varausten tekoon ja edullisimpien hintojen löytämiseen.

Kayak Miami hintavertailu hotelleille
www.fi.kayak.com

Kayak on yksi kattavimmista hintavertailupalveluista Miamin alueen hotellien hinnoille, ja sen avulla voit löytää parhaat hinnat myös vaikkapa tietyn tähtiluokituksen tai tietyn alueen hotelleille Miamissa.

Kun viimeksi tarkistin palvelun Miamin suhteen, se palautti hintatiedot 397 eri hotellille kaupungissa, jotka voi laittaa esimerkiksi hintajärjestykseen halvimmasta kalleimpaan.

Palvelu on tarjolla useilla eri kielillä, myös suomenkielisenä versiona.

Hotwire
www.hotwire.com

Hotwire myy Miamin ja muiden Pohjois-Amerikan tasokkaiden hotellien (tyypillisesti 3 tähteä tai yli) myymättä jääneitä huoneita, huomattavasti alennettuihin hintoihin.

Johtuen näistä huomattavasti alennetuista hinnoista listahintoihin verrattuna, huoneet ovat tarjolla siten, että tiedät vasta oston jälkeen hotellin nimen ja tarkan sijainnin.

Tyypillisiä hotelleja jotka tarjoavat huoneita Hotwiren kautta ovat Holiday Inn, Marriott, Doubletree, ja Hilton.

TripAdvisor
www.tripadvisor.com

TripAdvisor on nettipalvelu, jossa matkustajat voivat jättää palautetta Miamin ja muiden alueiden hotelleista.

Palvelun avulla voit nopeasti selvittää, vastaako hotellin mainonta todellisuutta, ja onko sen palvelussa ollut ongelmia, joita haluaisit välttää oman lomasi kohdalta.

Superpages Keltaiset sivut
yellowpages.superpages.com

Jos tavoitteenasi on löytää mahdollisimman kattava lista hotelleja Miamin alueella, Superpages keltaiset sivut tarjoaa yhden maan kattavimmista yrityslistauksista tässä suhteessa.


Kun viimeksi testasin palvelua Miamin hotellien suhteen, se palautti 1096 tulosta, ja tulosista voi erottaa edelleen esimerkiksi erilaiset hotellityypit tai hotellit eri Miamin osakaupungeille.