Hotelli Nizza

Vinkkejä hotelli Nizza parhaiden hintojen löytämiseen ja varausten tekoon.

Booking.com Nizzan hotellien hintavertailu
booking.com

Booking.com, joka on tarjolla myös suomenkielisenä versiona, tarjoaa yhden parhaista tietokannoista Ranskan Nizzan hotellien hintatietoja.

Kun viimeksi tein haun Nizzan hotelleille palvelun kautta, se tuotti 119 hintatietoa hotelleille alueella, joista 93:ssa oli vapaita huoneita.

Voit rajata hakua esimerkiksi tähtiluokituksen perusteella, hotellityypin perusteella, tai tarjolla olevien palveluiden pohjalta.

TripAdvisor.com
www.tripadvisor.com

TripAdvisorin kautta voit lukea muiden Nizzan alueen hotelleissa yöpyneiden palautteita hotellien palvelusta ja tasosta, ja siitä vastaako taso mainostettua.

Kun viimeksi tarkistin palvelun, sen avulla pystyi lukemaan kävijöiden arvosteluja 212 eri Nizzan hotellista ja motellista.

Palvelu on englanninkielinen, ja voit käyttää tulosten tulkinnassa vaikkapa Google Translate (google.fi/translate) palvelua apuna.

Pages Jaunes – Nizzan Keltaiset sivut
www.pagesjaunes.fr

Jos tarkoituksenasi on löytää mahdollisimman kattava lista hotelleja Nizzan alueella, Pages Jaunes keltaiset sivut palvelu on yksi parhaimmista tavoista löytää kattava lista hotelleista alueella.


Palvelu on ranskankielinen, ja voit käyttää hakutermeinä esimerkiksi sanoja “hotel” ja “nice”. Kun viimeksi kokeilin hakua palveluun, se palautti tiedot 385 eri hotellista alueella.