Hotelli Olympia Tallinna

Hotelli Olympia Tallinna rakennettiin vuoden 1980 olympialaisia varten, ja se tarjoaa huoneistaan yhdet kaupungin parhaimmista näkymistä.

Reval Hotel Olümpia tarjoaa kaiken kaikkiaan 390 huonetta 26 kerroksen alalla.

Hotellin huoneluokat ovat “Standard Class”, “Reval Hotels Ladies Floor Room”, “Executive Class”, “Junior Suite”, “Suite”, ja “Presidential Suite”.

Hotelli Olympia Tallinna

KUVA: Hotelli Olympia nähtynä Juhkentali ja Liivalaia katujen risteyksestä. Taustalla näkyvät modernin Tallinnan finanssikeskuksen pilvenpiirtäjät.

Kaikissa huoneissa on vakiovarusteena mini-baari, useakanavainen tv jossa myös maksukanavat, hiustenkuivaaja ja ilmainen langaton wifi laajakaista internetverkko.

Osa huoneista on erityisesti suunniteltu liikuntarajoitteisille vieraille ja osassa Standard Class huoneissa on lisäksi tarjolla myös oma sauna.

Hotellin 26:sta kerroksesta yksi on varattu täysin sviiteille, ja hotellin valikoimiin kuuluu myös kaupungin suurin presidenttisviitti.

Hotelli tarjoaa myös Baltian ainoan naistenkerroksen, jonka huoneet on erityisesti naisille suunniteltuja ja varusteltuja.

Reval Hotel Olympia Tallinn
33 Liivalaia
10118 Tallinn
www.radissonblu.com/olumpiahotel-tallinn

Hotellin palveluihin kuuluvat mm. Club 26, joka on hotellin kattokerroksessa oleva kuntokeskus ja tarjoaa myös 16-metrisen uima-altaan, Senso ravintolan, ja Bonnie & Clyde yökerhon, joka on yksi kaupungin suosituimmista.


Monen suomalaisen ryhmän perinteisiin Tallinnassa kuuluu myös hotellin penthouse kerroksen saunan vuokraus, josta on ainutlaatuiset näkymät yliTallinnan vanhankaupungin.