Hotelli Pasila

Hotelli Pasila on Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitseva 178 huoneen kokoinen hotelli, lähellä mm. Helsingin kongressi- ja messukeskusta, Hartwall Areenaa, ja Linnanmäkeä.

Hotellin 178 huoneesta standard-huoneeksi on luokiteltu 88, superior-huoneeksi 19, sviitiksi 6, perhehuoneiksi 63, ja invahuoneiksi 2.

Kaikkien huoneiden vakiovarustukseen kuuluu mm. langaton laajakaista wlan-yhteys.

Hotellissa on yksi sauna varattuna asiakkaiden käyttöön, sekä yksi tilaussauna, (10–15 hlöä maksimi), joka on varsinkin suosittu yritys- ja muiden kokousmatkalaisten keskuudessa.

Hotellin tiloista löytyy kaksi ravintolaa.

Ravintoloista Sevilla Bar & Restaurante (www.sevilla.fi) tarjoaa espanjalais-tyylisiä ruokia etelä Eurooppalaisessa miljöössä. Tarjolla on esimerkiksi sangriaa, tapaksia ja pihvejä tehtynä Iberialaiseen tapaan.

Toinen ravintoloista on Tilausravintola Pasila, jonka tarjoaa kokousruokailut, asiakastilaisuudet, pikkujoulut, häät tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlat, tilausten mukaan.

Sokos Hotel Pasila
Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki
www.sokoshotels.fi

Kokoustarpeisiin hotellissa on 7 kokoustilaa (suuruudeltaan 2–120 hengelle), varusteltuna modernein AV-laitteistoin, sisältäen mmm. langattomat laajakaistan, datatykin, äänentoiston, ja kokousisännän palvelut.


Voit tutustua hotellin miljööseen tarjolla olevan virtuaalikierroksen avulla hotellin virallisten kotisivujen kautta, osoitteessa www.sokoshotels.fi/hotellit/helsinki/pasila/virtuaaliesittelyt/.