Hotelli Pietari

Työkaluja ja resursseja netistä parhaiden hotelli Pietari hintojen ja laajimman valikoiman löytämiseen.

Kayak Pietari hintavertailu hotellit
kayak.com

Kayak tarjoaa mahdollisuuden verrata Pietarin hotellihintoja toisiinsa muutaman klikkauksen avulla, siten että et itse joudu tarkistamaan hintaa jokaiselta hotellilta erikseen.

Kayak on tarjolla myös suomenkielisenä versiona.

Kun viimeksi tarkistin Kayakin hotellit Pietarin suhteen, haku tuotti hintatiedot 168:lle eri hotellille kaupungissa. Voit seuloa tuloksista haluamasi esiin vaikkapa tähtiluokituksen, sijainnin, tai palveluiden perusteella.

TripAdvisor Pietarin hotellien kävijä-arvostelut
tripadvisor.com/Hotels-g298507-St_Petersburg_North_West_Russia-Hotels.html

TripAdvisorin avulla voit tarkistaa mitä aikaisemmat kävijät ovat olleet mieltä hotellista, joka on lyhytlistallasi mahdollisista yöpymiskohteista Pietarissa.

Palvelu on englanninkielinen, ja voit käyttää käännösapuna vaikkapa Google Translate (www.google.fi/translate) palvelua, joka on ilmainen.

Kun viimeksi tarkistin palvelun Pietarin (St Petersburg, Russia) osalta, palvelusta löytyi arvosteluja 184 Pietarissa olevan hotellin suhteen.

Yellow Pages Russia – Keltaiset sivut
spb.yell.ru

Yellow Pages Russia on suurimpia keltaiset sivut palveluita Venäjällä, ja sen kautta saat selville laajimman mahdollisen listan tarjolla olevia hotelleja Pietarin alueella.

Kun viimeksi kokeilin palvelua “hotel” hakusanalla Pietarin alueelle (palvelu on tarjolla englanniksi ja venäjäksi), haku tuotti 658 eri hotellin tiedot.


Voit seuloa tuloksia esimerkiksi kaupunginosan tai metro-aseman mukaan.