Hotelli Rooma

Resursseja ja nettityökaluja hotelli Rooma varausten tekoon parhailla hinnoilla ja laajimman hotellivalikoiman löytämiseen.

Kayak hintavertailu Rooman hotelleille
kayak.com

Kayak on saavuttanut mainetta erittäin laajan hotellien hintojen tietokantansa ansiosta, jonka se hakee yli 200 erilaisesta palvelusta puolestasi.

Palvelu on tarjolla nykyään myös Suomen kielellä, ja kun viimeksi kokeilin palvelua Rooman suhteen, haku tuotti hintatiedot 909:stä eri hotellille kaupungissa.

Hakutuloksia voi edelleen järjestää mm. sijainnin perusteella, tähtiluokituksen mukaan, tai vaikkapa tarjolla olevien palveluiden perusteella.

TripAdvisor asiakaspalautteet Rooman hotelleille
rome-hotels.tripadvisor.com/Hotels-g187791-Rome_Lazio-Hotels.html

TripAdvisor on nettipalvelu, jossa eri hotelleissa käyneet vieraat voivat jättää palautetta vierailustaan, ja voit lukea nämä asiakaspalautteet myös Rooman eri hotellien suhteen ennen kuin teet lopullisia päätöksiä hotellin valinnan suhteen.

Kun viimeksi tarkistin palautteet Rooman hotellien kohdalta, TripAdvisorilla oli palautteita liittyen 1381 eri hotelliin Rooman alueella.

Voit järjestää hotellit esimerkiksi yleisarvosanan mukaan, tähtiluokituksen mukaan, tai vaikkapa hinnan mukaan. Palvelu on englanninkielinen, ja voit käyttää apuna käännöksiin vaikkapa Google Translate (google.fi/translate) palvelua, joka on ilmainen.

Pagina Gialle Roma
www.paginegialle.it

Pagina Gialle on yksi merkittävimmistä keltaiset sivut palveluista Italiassa, ja sen avulla voit löytää laajimman valikoiman hotelleja Rooman alueella.


Palvelu on tarjolla useammalla kielellä, mm. italiaksi ja englanniksi, ja kun viimeksi tein haun englanninkieliseen versioon hakusanoilla “hotel” ja “rome”, palvelu tuotti yhteystiedot 1634 eri hotellille Rooman alueella.