Hotelli Telegraaf

Hotelli Telegraaf Tallinna on 5-tähden hotelli vanhassakaupungissa, rakennuksessa joka valmistui vuonna 1878, ja joka toimi aikoinaan yhdysrakennuksena Estonian Telegraph puhelinfirmalle.

Hotelli tarjoaa kaikkiaan 86 huonetta, jotka tarjoavat kukin historiallisen arvon lisäksi modernin miljöön.

Huoneista “Executive” luokan huoneet sijaitsevat kaikki hotellin uudessa siivessä, ja tarjoavat kahden hengen huoneita modernilla sisustuksella ja en-suite kylpyhuoneet joko suihkulla tai kylpyammeella. Kaikista huoneista on näkymä sisäpihalle.

Hotelli Telegraaf

KUVA: Telegraaf hotellin pääsisäänkäynti vanhassakaupungissa osoitteessa Vene 9, kivenheiton päässä Vana Turg aukiosta, jolla on vanhankaupungin kuuluisimmat ravintolat.

Hotell Telegraaf Tallinna
Vene 9
10123 Tallinna
www.telegraafhotel.com

Hotellin 5-tähden palveluvalikoima kattaa Elemis SPA kylpylähoidotkahden hoitohuoneen avulla, hotellin ravintola Tchaikovskyn (venäläisen keittiön herkkujen menulla), lobby baarin, jacuzzin, 10-metrisen sisäuima-altaan, höyrykylvyn ja suomalais-tyylisen saunan, maanalaisen parkkitilan, langattoman laajakaista internet yhteyden, ja 24 tunnin huonepalvelun.


Hotellilla on myös ryhmiä varten tilattavissa konferenssitilaa, johon mahtuu maksimissaan 50 henkilöä, ja joka sijaitsee aivan vastaanotto tilan yhteydessä.