Hotelli Ulemiste Tallinna

Hotelli Ulemiste Tallinna on neljän tähden hotelli aivan lentokentän ja Ülemiste kauppakeskuksen vieressä.

Hotelli on tunnettu varsinkin erinomaisesta sijainnistaan, vain 500 metriä Tallinnan lentokentältä (tallinn-airport.ee) ja toisaalta vain 1 000 metriä bussiasemalta (bussireisid.ee).

Sen lisäksi, aivan hotellin vieressä, kivenheiton päässä, sijaitsee Tallinnan suurin kauppakeskus, Ülemiste keskus (ulemiste.ee), jotka 160 kaupan ja palvelun avulla tarjoavat laajimman shoppailu kokemuksen koko Viron alueella.

Hotelli Ulemiste Tallinna

KUVA: Hotel Ülemiste sisäänkäynti kuvattuna hotellin edestä menevältä Tartu maantee kadulta.

Tartu maantee katua seuraamalla kohti Tallinnan keskustaa eteen tulee nopeasti myös yksi kaupungin parhaista tavarataloista, Stockmann Tallinna (www.stockmann.ee).

Ülemiste tarjoaa hotellina 128 huoneen valikoiman, joihin kuuluu 88 “Standard” luokan, 31 “Business Class” luokan, 6 Double de luxe” luokan huonetta, sekä 1 juniori-sviitti, ja kaksi varsinaista sviittiä.

Vakiovarusteluihin kaikissa vierashuoneissa on suihku tai kylpyamme, ilmastointi, hiustenkuivain, TV, ja internetyhteys.

Hotelli tarjoaa myös kaksi huonetta varattuna liikuntarajoitteisten käyttöön ja allergikoille on tarjolla 4 huonetta.

Hotelli tarjoaa myös kokouskeskuksen, jonka varusteluun kuuluu kaksi neuvotteluhuonetta joihin mahtuu enintään 40 henkilöä. Pienempiä kokouksia varten on tarjolla 8-paikkainen tila, josta löytyy myös tietokone ja tulostin.

Hotel Ülemiste Tallinn
Lennujaama tee 2
11101 Tallinn
www.ylemistehotel.ee

Neljän tähden luokituksen mukaisiin palveluihin hotellilla kuuluvat mm. huonepalvelu, kuntoilukeskus johon kuuluvat kuntosali ja saunat, langaton laajakaista internetyhteys lobby-baarissa, kokouskeskuksessa ja ravintolassa, maksuton pysäköintialue autoille ja busseille, ja tarjolla on myös kuljetus lentoasema – hotelli välille.


Hotellin ravintola on nimeltään “Fuente”, jossa tarjoillaan aamuisin buffet-aamiainen sekä keskipäivästä alkaen välimeren keittiötradition mukaan tehtyjä à la carte -ruokia ja lounaita.