Hotellit Thaimaa Phuket

Katsaus tapoihin löytää parhaat tarjoukset hotellit Thaimaa Phuket tarjonnasta, joka sisältää noin 300 eri hotellia.

Kayak Phuket hotellit
fi.kayak.com

Kayak on yksi parhaimmista hotellihinta hakukoneista, joilla voit tarkistaa halvimmat tarjolla olevat hotellit eri laatuluokille tai vaikkapa läheltä Phuketin lentokenttää, jos olet alueella liikematkalla.

Voit suodattaa noin 300 eri hotellin hintatiedoista myös esiin vain tiettyjen hotelliketjujen tiedot, tai suodattaa näkyviin vain hotellit jotka tarjoavat haluamasi palvelut, joihin voi kuulua vaikkapa uima-allas, internet yhteys, tai kuntosali.


VIDEO: Virallinen esittelyvideo Phuketissa sijaitsevassa Dewa Boutique Resort & Spa (www.dewaphuket.com) hotellista.

Wotif Thaimaa hotellit – Phuket
www.wotif.com

Wotif on englanninkielinen Australialainen hintahakupalvelu hotelli huoneille, ja se on vähemmän tunnettu Aasian ulkopuolella.

Voit hakea hinta- ja saatavuus tietoja vain tietyille alueille Phuketia, tai koko alueelta parhaat hintatiedot.

Voit myös suodattaa esiin vain tietyn tyyppiset hakutulokset Phuketin hotelleista, kuten vaikkapa huoneistohotellit tai hostellit. Voit myös hakea hotellien tiedoista hakusanalla, jos haluat tietyn tyyppistä ominaisuutta huoneeltasi, kuten vaikkapa parveketta.

Suurimman osan hotelleista saa näkyviin palvelun sisällä Google Maps kartalle, joten voit nopeasti nähdä onko hotelli lähellä paikkoja jossa vietät todennäköisesti suurimman osan lomastasi.

Booking.com Phuket hotellit
www.booking.com

Booking.com on hotellien varauspalvelu netissä, joka tarjoaa hintatiedot noin 160:sta eri hotellista Phuketin alueella, ja palvelua voi käyttää myös sen suomenkielisenä versiona.

Booking.com palvelun parhaimpaan antiin kuuluu sen sisältämät kävijä arviot kustakin hotellista, joissa kävijät kertovat arvionsa hotellin plussista ja miinuksista.

Trip Advisor – Phuket
www.tripadvisor.com

TripAdvisor on internet palvelu, jonka tarkoituksena on olla foorumi, jossa eri hotellien kävijät voivat jakaa arvioitaan kustakin tarjolla olevasta hotellista.


Palvelussa on tiedot noin 90:sta eri hotellista, ja useat arviot sisältävät tarkkoja kuvauksia kunkin kävijän huomaamista hyvistä ja huonoista puolista.