Hotellit Thaimaa

Katsaus parhaisiin hotellit Thaimaa varauspalveluihin ja mistä saat lisätietoa maan hotellipalveluista.

Kayak hotellien hintavertailu Thaimaa

Kayakin suomenkielinen palvelu on yksi parhaista tarjolla olevista hintavertailupalveluista hotelleille internetissä.

Palvelun avulla voit ensin katsoa kaikki lomakohteesi tarjolla olevat hotellit, ja verrata niiden hintoja tehden erilaisia suodatuksia, esimerkiksi suodattaen näkyviin vaikkapa vain kaikki kolmen tähden hotellit 2 km etäisyydellä Bangkokin keskustasta.

Kun viimeksi kokeilin palvelua, osoitteessa www.fi.kayak.com/hotels, juuri Bangkokin hotelleille, tarjolla oli hintatiedot kaikkiaan 325:sta eri hotellista kaupungissa.

Wotif Thaimaa
www.wotif.com

Wotif on yksi suurimpia Aasian alueen hotellivarauspalveluja, ja se tarjoaa hintatiedot hieman eri muodossa kuin useimmat muut.

Palvelu on parhaimmillaan silloin kun etsit hotellia viime tingassa, mutta tarjolla on hintatiedot Thaimaan alueen majoituspaikoista kaikkiaan 3 kuukauden ajalle eteenpäin.

Voit hakea palvelun avulla eri tyyppisiä majoitusmuotoja, kuten hotelleja, motelleja, ja vaikkapa huoneistohotelleja Thaimaassa.

Instant Thailand
www.instantthailand.com

Instant Thailand on yksi maan virallisen turistitoimiston kanssa yhteistyötä tekevä paikallinen hotellien varauspalvelu, jonka palvelu kattaa myös useimmat pienemmät turistikohteet kautta Thaimaan.


Palvelu, joka toimii englanninkielellä, on erikoistunut varsinkin “viimehetken” hotelli yöpymisten tarjoamiseen, tarjoten välittömän varauksien vahvistuksen ja laajan valikoiman hotelleja joista voit hakea vapaita huoneita.