Ikaalisen Matkatoimisto

Ikaalisen Matkatoimisto on matkanjärjestäjä, jonka matkoille osallistuu vuosittain yli 140 000 suomalaista.

Matkatoimisto on erikoistunut ja tunnetaan parhaiten varsinkin bussimatkojen sekä laivamatkojen järjestäjänä, joita se tuottaa ja myy omien kanaviensa kautta.

Firma on ollut toiminnassa vuodesta 1991 saakka, ja toimii edelleen perheyritys pohjalta Ikaalisista käsin.

Yritys on monella bussimatkojen osa-alueella markkinajohtaja, ja niittänyt mainetta varsinkin bussimatkapaketeillaan sekä Baltiaan, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan sekä Ranskan Pariisiin.

Huolimatta siitä että yrityksen päätoimisto sijaitsee Ikaalisissa, yrityksen myyntitoimisto palvelee koko Suomen aluetta, ja lisäpalvelupisteitä löytyy myös Turusta sekä Helsingistä, ja puhelinmyynti palvelee henkilökohtaisesti myös Lappeenrannan asiakkaita paikallisen toimiston voimin.

Bussimatkojen lisäksi matkatoimistolla on laaja yhteistyöverkko laivayhtiöiden kanssa, ja näihin 11 yhteistyö varustamoon kuuluvat mm. Tallink sekä Silja Line.


Firmalla on viralliset nettisivut osoitteessa www.ikaalistenmatkatoimisto.fi, josta voit mm. tilata kotiisi heidän vuosittaisen matkakuvastonsa, lukea kuvauksia firman kohteiden hotelleista ja laivoista, ja tehdä tarjouspyynnön.