Pelikahvila Helsinki – Internet kahvila Helsinki

Pelikahvila Helsinki – internet kahvila Helsinki vaihtoehtoihin kuuluvat kaupungin alueella muun muassa Gaming Lounge (Runeberginkatu 17) sekä Shelter Gameroom (Hermannin rantatie 5).

Nykyään nettikahvila konsepti toimii kaupallisesti sekä Suomessa että kansainvälisesti pelaamiseen / e-urheiluun liittyen, siten, että asiakkaille tarjotaan pelaamiseen optimoiduilta tietokoneilta kaikki uusimmat pelit ja mahdollisuudet osallistua turnajaisiin & tiimiotteluihin.

Pelikahvila Helsinki - internet kahvila Helsinki - Arkade Bar.

Arkade Bar (Kalevankatu 30).

Jos käytät tällaisia pelikahviloita turistina, voit tyypillisesti ostaa tietokoneen käyttöaikaa myös muihin tarkoituksiin, kuten vaikkapa sähköpostien lukemiseen, muuhun nettisurffailuun, tai podcastien, Youtube videoiden työstämiseen ja muiden töiden tekemiseen verkon välityksellä.

Internet kahviloiden lisäksi on voit Suomessa, melkeinpä jokaisessa Helsingin kirjastossa, käyttää yleisölle tarkoitettuja tietokoneita. Näiden tietokoneiden käyttö on usein kuitenkin ajallisesti rajattua, mutta ilmaista.

Business Center Helsinki - Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Business Center.

Vaihtoehtona internet kahvilalle myös useat Helsingin hotellit Helsingissä tarjoavat asiakkailleen usein mahdollisuutta käyttää tietokonetta niin sanotuissa Business Center -keskuksissa, joita löytyy varsinkin läheltä vastaanottoa.

Business Centerit, kuten vaikkapa Helsingin Holiday Inn -ketjun hotelleissa, ovat normaalisti avoinna vain hotellin asiakkaille ja viretettyjä varsinkin bisnes-käyttäjiä silmälläpitäen, sisältäen mm. mahdollisuuden dokumenttien printtaamiseen ja valokopiointiin.

Shelter Gameroom Redi (Hermannin rantatie 5).

Pelikahvila Helsinki – internet kahvila Helsinki – osoitteet & aukioloajat

Gaming Lounge Helsinki
Runeberginkatu 17
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-torstai 16-22, perjantai 16-00, lauantai 14-00, sunnuntai 14-22
glhf.fi
facebook.com/GLHFin/

Gaming Lounge Helsinki pelikahvila, jossa kaikille 40 huippuunsa viritetylle pelikoneelle – mukaanlukien edistyneimmät prosessorit, näytönohjaimet & näytöt – on asennettu käytännössä kaikki tämän hetken suosituimmat tietokonepelit.

Nettipelaamista varten pelikahvila käyttää yrityskäyttöön suunnattuja internet-verkkoliittymiä, parhailla Suomessa saatavilla nettikäytön nopeuksilla.

Gaming Lounge Helsinki - pelikahvila Helsinki.

Voit varata koneen edullisesti hinnoitellusta gaming loungesta tunniksi kerrallaan, eikä käyttöön tarvita etukäteisvarausta. Viikonloppuisin paikka on tosin täyteen pakattu pelaajia, joten käytännössä etukäteisvaraus saattaa olla järkevä vaihtoehto varmistaaksesi paikan salissa.

Mikäli käytöt pelikahvilaa usein, tarjolla on lisäksi edullisemmin hinnoiteltuja 5, 10, 20, ja 40 tunnin paketteja.

Jos olet miettimässä kavereiden tai työkavereiden kesken järjestettävää pelitapahtumaa, LAN-pelaamista toisiaan vastaan, paikka on varattavissa myös tälläisia tapahtumia varten.

Shelter Gameroom Redi
Hermannin rantatie 5, 3. kerros, Redin viihdemaailma, Kauppakeskus Redi
00580 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-torstai 16-22, perjantai 16-24, lauantai 14-24
shelter.gg
facebook.com/sheltergameroom/

Kauppakeskus Redin tiloissa, kolmannessa kerroksessa, toimiva Shelter Gameroom on pelikahvila, jossa on tilaa kaikkiaan 40 pelaajalle – 20 PC-tietokonetta, PS4-sohvaryhmät (4 pelipaikkaa), sekä 6 & 10 paikkaiset private-huoneet.

Kooltaan Suomen suurimpiin kuuluvassa, kaiken tasoisille pelaajille avoinna olevassa tilassa järjestetään PC-, video- ja mobiilipelaamista, peliturnauksia, e-kilpailujen striimaamista sekä sosiaalista ajanviettoa.

Shelter Gameroom pelikahvila Helsinki.

Koska tarjolla on päähuoneen ohella myös private-huoneet yksityistapahtumia varten, voit järjestää tiloissa niin pienet kuin suuremmatkin yksityistilaisuudet, kuten vaikkapa synttärit, polttarit, tiimipäivät, bootcampit, ja muut illanvietot kaveriporukalla.

Private-huoneista 6 paikan tila on Lenovo Legion -huippuvarustusteltu siten, että sen pääasiallisiksi käyttäjiksi on tavoiteltu etenkin tavoitteellisempia e-urheilun harrastajia sekä ammattilaisjoukkueita.

Arkade Bar
Kalevankatu 30
00100 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 14-23
arkade.fi
facebook.com/ArkadeBAR/

Baari-ympäristöön rakennettu pelipaikka Arkade Bar sijaitsee erinomaisen keskeisellä paikalla Helsinkiä, Kampin kaupunginoosassa.

Kokonaisuuteen kuuluvat sata asiakaspaikkaa (baaritilat, 20 tietokonepaikkaa, 4 konsolipelipistettä), eUrheilu / eSport stage valkokankaalla, NostalgiaNurkka, sekä massiivinen määrä lauta- ja roolipelejä.

Arkade Bar pelikahvila.

Voit tulla käyttämään tehokkaita, pelikäyttöön rakennettuja koneita, joihin on asennettu käytännössä kaikki suosituimmat pelit, joko tunti kerrallaan tai ostamalla 3 tunnin koneenkäyttö paketteja.

Pelikahvila Helsinki tarjoaa asiakkailleen pelimaksua vastaan lautapelit aina Aliaksesta Diplomacyyn ja lähes kaiken siltä väliltä.


Roolipelien ystäville tarjolla on yleisimpiä sääntökokoelmia lisäosineen. Voit tuoda kavereidesi kanssa Arkadeen myös omat lautapelisi ja roolipelisi.