Internet kahvila Tampere

Internet kahvila Tampere toimijoihin kuuluvat mm. Internet Madi sekä Tampereen Turistitoimisto – GoTampere.

Tampereella on useita erilaisia mahdollisuuksia löytää tietokone jonka avulla voit lukea sähköpostisi tai surffata viimeisimmät otsikot Hesarin nettisivuilta.

Yksi suosituimmista tavoista, joka on myös ilmainen, on mennä lähimpään kirjastoon. Suurin osa Suomen kirjastoista tarjoaa tietokoneita internet yhteyksillä kävijöille, tosin usein ajallisesti rajattuna.

Vuoltsu Tampere

KUVA: Vuoltsun nettikahvilan julkisivua, kuvattuna Tampereen linja-autoasemanvierestä.

Internet Madi
Tuomiokirkonkatu 36
Tampere
www.kolumbus.fi/internet-madi

Madi on Tamperelainen nettikahvila jolla on 12 PC tietokonetta tarjolla, joissa on laajakaista internet yhteys, 17 tuuman näytöt, ja joista kuudessa on suomenkielinen ja kuudessa englanninkielinen käyttöjärjestelmä.

Tarjolla on myös tietokonesovellutuksia kuten Microsoft Word, Excel ja Power Point, kuin myös CD:n polttamismahdollisuus sekä printtaus.

Tampereen turistitoimisto – GoTampere
Tampereen Rautatieasema
Rautatienkatu 25 A
33100 Tampere
www.visittampere.fi

Tampereen Turistitoimisto on perinteisesti tarjonnut tietokoneita turistien tietopalvelupisteissään, nykyisin rautatieasemalla.

Nettikahvila Vuoltsu
Vuolteenkatu 13
33100 Tampere
www.nuortentampere.fi/index.php/info
/toimintakeskus-vuoltsu/nettikahvila/

Vuoltsu on toimintakeskus, joka tarjoaa 10 ilmaista internet päätettä, joita voi käyttää maksimissaan kolmen tunnin ajan kerrallaan.


Lisäksi Vuoltsun aulassa on kone, jota voi käyttää nopeaan internetin käyttöön, esim. sähköpostin pikaiseen tarkastamiseen.