Internet kahvila Turku

Internet kahvila Turku paikkoihin lukeutuvat Cybercafen kahvilat Hämeentiellä, Maariankatu 2:ssa, sekä Linnankadulla.

Cybercafe on Suomen Turun johtava internet kahvila yritys, jolla on useita toimipaikkoja ympäri kaupunkia, ja heillä on myös käytössään omakehittämänsä teknologia joka sallii automatisoidut internet kahvilat ja muut automaattiset kioskitoiminnot.

Voit myös helposti käyttää Turun kirjastosysteemiä internet tietokoneen käyttöön, sillä myös Turun kirjastoissa on useita ilmaisia tietokoneita varattuna kävijöiden käyttöön.

Turku on itse asiassa täynnä upeita kirjastoja. Löytääksesi lähimmän sinua, voit tehdä kirjastohaun osoitteessa www.libraries.fi.

Internet kahvila Turku hakemisto

Cybercafe Hämeenkatu
Hämeenkatu 12, 20500 Turku
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: maanantai – perjantai 09 – 21, lauantai – sunnuntai 10 – 21
www.cybercafe.fi/en/cyber_hameenkatu12.html

Hämeenkadun Cybercafe toimipaikassa on 8 Cybernet terminaalia, jotka toimivat kolikoilla, ja joissa on LCD-näytöt, perinteiset näppäimistöt, ja hiiret. Toimipaikan verkko toimii ADSL 2 Mb nopeudella, ja paikalta löytyy myös kahviautomaatti, juoma-automaatti, sekä karkkiautomaatti.

Cybercafe Maariankatu
Maariankatu 2, 20100 Turku
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: maanantai – perjantai 9 – 21, lauantai – sunnuntai 10 – 21
www.cybercafe.fi/en/cyber_maariankatu.html

Tässä toimipaikassa on 5 Cybernet terminaalia käytössä, jotka toimivat kolikoilla, ja näyttöinä toimivat LCD näytöt, ja terminaalit toimivat perinteisillä näppäimistöillä ja hiirillä. PC:t on yhdistetty ADSL 1Mb nopeuksiseen laajakaistaan, ja paikalta löydät myös kahviautomaatin, juoma-automaatin, sekä karkkiautomaatin.

Cybercafe Hostel Linnasmäki
Hostel Linnasmäki, Lustokatu 7
Linnasmäki
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: avoinna vuorokauden ympäri – 24 tuntia
www.cybercafe.fi/en/cyber_linnasmaki.html

Linnasmäen toimipiste on avoinna ainoastaan vieraille sekä Linnasmäen opiskelijoille, ja pitää sisällään 2 Cybernet terminaalia, jotka molemmat toimivat kolikoilla, ja joissa on LCD näytöt, hiiret, ja näppäimistöt työskentelyä varten. Laajakaista verkko tässä toimipisteessä on laajakaista ADSL 1Mb yhteys.

Cybercafe Hostel Turku
Hostel Turku, Linnankatu 39
Turku
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: vuorokauden ympäri – 24 tuntia
www.cybercafe.fi/en/cyber_hostel.html

Tämä toimipiste on Turku Hostellin sisällä, ja pitää sisällään 3 Cybernet terminaalia, jotka toimivat kolikoilla, hostellin asiakkaiden käyttöön. Tietokoneissa on oheislaitteina LCD näytöt, hiiret, sekä näppäimistöt, yli ADSL 1Mb laajakaista verkon.

Cybercafe Itäkeskus
Itäkeskus, Littoistentie 81
Turku
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: maanantai – perjantai 9 – 21, lauantai – sunnuntai 10 – 21
www.cybercafe.fi/en/cyber_itakeskus.html

Tällä Cybercafen toimipisteellä on 5 Cybernet terminaalia, jotka toimivat kolikoilla ja mukana on LCD-näytöt, näppäimistöt, ja optiset hiiret tehokkaaseen työskentelyyn. Laajakaistaverkkna piste käyttää ADSL 4Mb yhteyttä.

Internet kahvila Turku – Cybercafe Mefesto Runosmäki
Mefesto Runosmäki, Friskinkatu 4
Turku
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: maanantai – perjantai 9 – 21, lauantai – sunnuntai 10 – 21
www.cybercafe.fi/en/cyber_mefesto.html

Tämä Cybercafe toimipiste on Runosmäen Ostoskeskuksessa, ja siinä on 2 Cybernet terminaalia, toimien kolikoilla, ja mukana on LCD näytöt, näppäimistöt, sekä hiiret. Laajakaistana toimipaikassa on ADSL 1Mb yhteys.

Turku Internet Cafes – Cybercafe Turku Touring
Aurakatu 4
Turku
Hinnat: 3,6 EUR / tunti
Avoinna: arkipäivisin 8.30 – 18, lauantai – sunnuntai 9 – 16 (1.4-30.9.)
www.cybercafe.fi/en/cyber_turkutouring.html


Tämä Cybercafen toimipiste sijaitsee Citycenter Turku turismi toimipisteessä, ja pitää sisällään 4 Cybernet terminaalia, joista kaikki toimivat kolikoilla. Tietokoneiden näyttöinä toimivat TFT-näytöt, ja mukana ovat myös näppäimistöt ja hiiret, sekä yhteys ADSL-laajakaistan kautta internetiin.