Internet kahvila

Internet kahvila on konseptina ollut tarjolla vuodesta 1994 lähtien. Nettikahvilassa voit esim. surffata internetissä, lukea sähköposteja, sekä usein tehdä töitä tietokoneen avulla.

Maailmalla matkustaessa saatat tulla tutuksi netti cafe konseptin kanssa nimillä Internet Cafe, Cybercafe, Web cafe, PC cafe, tai Net cafe.

Nillä on yhteistä yleensä se että ne tarjoavat internet yhteyden asiakkailleen tietokoneiltaan joita voi vuokrata yleensä minuuttilaskutuksella tai tuntiperusteisesti.

Perus tietokoneen ja internet yhteyden lisäksi monet näistä kahviloista tarjoavat myös monia muita lisäpalveluita.

Jotkin esimerkiksi tarjoavat verkkopelejä, toiset parhaita toimistosovellutuksia, ja saatat jopa löytää korkean tason grafiikka sovellutuksia joiltakin päätteiltä jotka ovat tarjolla näissä kahviloissa.

Tämä internet sivusto on tehty sitä silmällä pitäen, että voisit mahdollisimman helposti löytää internet kahviloita ympäri maailman.

Erikoissivut sivuston sisällä kertovat myös miten löytää parhaat pelikahvilat, internet toimistokahvilat, sekä sellaiset, joissa on vaikkapa live viihdytystä.

Jos löydät kahvilan listauksen näiltä sivuilta, tiedoissa on usein mukana kahvilan internet sivustojen osoite.

Tämä on tehty varsinkin sen takia, ettet joutuisi tekemään turhaa matkaa kahvilaan vain todetaksesi että kahvila on lopetettu. Internet sivujen avulla voit tarkistaa myös aukioloajat sekä palvelujen laajuuden.

Internet palveluja tarjoava kahvila toiminta juhli 10-vuotissyntymäpäiviä syyskuun 1:nen, 2004, jolloin oli kulunut kymmenen vuotta siitä kun Cyberia niminen nettikahvila avattiin Lontoossa.

Internet yhteyden tärkeys on saanut monet kutsumaan netti kahviloita “seuraavaksi puhelinkopiksi”, sillä niin tärkeäksi internetiin pääsystä on tullut ihmisille.

Monella tapaa, cyber kahvila toiminta on vieläkin kehittyvä toimiala, sillä on hyvin vähän vakiintuneita sääntöjä siitä miten ja missä nettikahvilan toimintaa voidaan tarjota.

Siten jokaisella uudella nettikahvila yrittäjällä on tilaisuus toteuttaa jotain ainutlaatuista tällä dynaamisessa teollisuuden alalla.

VIDEO: Japanilaisen internet kahvilan JapanChannel Youtube-kanavan tekemä esittelyvideo.

Internet kahvila Helsinki

Internet kahvila Helsinki tarjoajiin kuuluu mm. Mbar sekä Netcup.

Internet kahvila Helsinki

Internet kahvila Tampere

Internet kahvila Tampere toimijoihin kuuluvat mm. Internet Madi sekä Tampereen Turistitoimisto – GoTampere.

Internet kahvila Tampere

Internet kahvila Turku

Internet kahvila Turku paikkoihin lukeutuvat Cybercafen kahvilat Hämeentiellä, Maariankatu 2:ssa, sekä Hansakorttelissa.

Internet kahvila Turku

Internet kahvila Tallinna

Internet kahvila Tallinna paikkoja ovat mm. Metro Kohvik, joka sijaitsee keskustan bussi-aseman yhteydessä, Viru kauppakeskuksen alla olevassa tilassa.


Internet kahvila Tallinna