Internet kirjakauppa

Internet kirjakauppa toimintaa Suomen alueella tekevät mm. AdLibris, BookPlus, sekä Info Kirjakaupat.

Tältä sivulta löytyy tietoa netti kirja kauppa toimijoista Suomen alueella (usein haut myös netti kirjakauppa tai verkko kirjakauppa ja verkkokirjakauppa sanoilla tuovat tälle sivulle).

Info kirjakaupat – Verkkokauppa
www.info.fi

38 paikkakunnalle levittäytyneen kirjamyymäläketjun lisäksi Info kirjakaupoilla on myös erittäin kattava verkkokirjakauppa.

Infon markkinointi materiaalin mukaan verkkokaupan kautta pääset ostoksille Suomen laajimpaan suomenkielisten kirjojen valikoimaan, joka kattaa yli 70.000 uutuuskirjaa ja yli 100.000 vanhaa kirjaa.

Jos etsimäsi kirjan painos on loppu tai kirjan kustantajalta ei tuotetta löydy, mahdollisuuksiisi kuuluu vielä kirjan haku Info kirjakaupan verkkomyymälän vanhojen kirjojen valikoimasta.

Adlibris
www.adlibris.fi

Tämä ruotsalaisen Bonnier kustantamon omistuksessa oleva nettikirjakauppa on erikoistunut myymään kirjoja merkittävällä alennuksella perinteisiin kirjakauppoihin.

Nettikaupan oman ilmoituksen mukaan kirjakauppa pyrkii tarjoamaan jopa 30-50% halvempia hintoja tavallisiin kirjakauppoihin verrattuna.

Adlibris tarjoaa jopa 2,5 miljoonaa nimekettä kotisivuiltaan, mukaanlukien laajan valikoiman suomen-, ruotsin-, englannin-, norjan- ja tanskankielistä kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta.

BookPlus
www.bookplus.fi

BookPlus on pääasiassa netissä toimiva kirjakauppa, mutta sillä on myös myymälä Helsingin keskustassa, Sanomatalossa.

BookPlus on erikoistunut varsinkin ammattikirjallisuuden maahantuontiin, mutta sen valikoimaan kuuluu kaiken kaikkiaan miljoonia englanninkielisiä, 300 000 saksankielistä ja 100 000 ruotsinkielistä kirjaa sekä kaikki kotimaiset teokset.

Lisäksi kirjakaupasta löytyy sen ilmoituksen mukaan tuhansia ranskan- ja espanjankielisiä kirjoja.

Suomalainen Kirjakauppa – nettikauppa
www.suomalainen.com

Suomalainen.com on nettikauppa joka on ollut toiminnassa vuodesta 1999 lähtien.

Nettikaupan takaa löytyvät sekä Suomalainen Kirjakauppa, jolla on myymälöitä ympäri maata, sekä kustantamo Werner Söderström Osakeyhtiö (WSOY).

Toimitus mahdollisuuksiin kuuluu postitoimituksen lisäksi myös haku lähimmästä myymälästä.

Akateeminen Kirjakauppa – nettikauppa
www.akateeminenkirjakauppa.fi

Akateemisen kirjakaupan Helsingin myymälä Pohjoisesplanadilla on yksi Helsingin maamerkkejä, ja tunnettu arkkitehtuurinsa lisäksi myös laajasta ja kattavasta kirjavalikoimastaan.


Akateemisen nettikauppa on kätevä tapa joko ostaa suoraan nettikaupasta kirjoja kotiintoimituksella, tai selata kirjojen saatavuutta sekä hintoja ja tilauksen jälkeen hakea kirja myymälästä.