Iso Myy Joensuu

Iso Myy Joensuu on suurin kauppakeskus Joensuun keskustassa, ja tarjoaa yli 70 liikkeen valikoiman.

Iso Myy kauppakeskus on yksi keskeisimpiä Joensuun ostosten teonkeskuksia yhdessä kauppakadun, Sokos tavaratalon, ja kauppakeskus Centrumin kanssa.

Iso Myy Joensuu

KUVA: Iso Myyn sisäänkäynti Joensuun karjalaisen torialueen reunalta kuvattuna.

Iso Myy ostoskorttelin tarjoaa kauppoja kahden kerroksen alalla, ja kahdessa erillisessä tilassa, joita yhdistää yhdyskävelysilta yli Niskakadun Anttilan tavarataloon ja Metropol-kiinteistöön, josta löytyy useita kauppakeskuksen parhaista liikkeistä.

Isosta Myystä on muodostunut kaupungin keskuspaikka shoppailun, ystävien tapaamisen, sekä ajanvieton suhteen torin alueen ohella.

Tarjolla on kahviloita, ravintoloita, kansainvälisiä kauppaketjuja, sekä paikallisia erikoisuuksia myyviä putiikkeja.

Tuoteryhmistä tarjolla on varsinkin muotiliikkeitä, hyvinvointiin liittyvien tuotteiden kauppoja, lahjatarvikeliikkeitä, sekä vapaa-aikaan ja kotiin liittyviä tuotteita/palveluja.

Koska kauppakeskuksen sisäänkäyntikerroksen käytävät ovat varsin avarat, ne soveltuvat erilaisiin tapahtumiiin, ja kauppakeskus onkin usein saanut vieraakseen tähtiesiintyjiä kuin myös erilaisia muotinäytöksiä.

Kauppakeskus Iso Myy – Joensuu
Kauppakatu 26
80100 Joensuu
www.isomyy.fi

Ison Myyn aukioloajat ovat maanantai-perjantai kello 9-19 ja lauantaisin kello 9-17.


Iso Myy tarjoaa omat kotisivut internetissä osoitteessa www.isomyy.fi, josta voit tarkistaa kauppakeskuksessa tarjolla olevat liikkeet etukäteen osana paikassa käynnin suunnittelua sekä katsastaa tarjolla olevat tapahtumat, jotka usein löytyvät “Kalenteri” osion alta sivustoa.