Italialainen ravintola Helsinki

Italialainen ravintola Helsinki vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Ravintola Vespa sekä Vaelsa.

Bistro Helsinki 15
Korkeavuorenkatu 4B
www.bistrohelsinki.fi

Bistro Helsinki on italialaista ruokaa tarjoileva ravintola, ja tarjolla on sekä a la carte menu, että vaihtuva lounasruokalista.

Paikan a la carte uudistuu kuukausittain, ja sen kokoamisessa on painotettu sekä perinteistä että modernia italialaista keittiöperinnettä, sekä sesonkien parhainta antia.

Don Corleone
Kampin Keskus
Urho Kekkosen Katu 1
00100 Helsinki
www.doncorleone.fi

Don Corleone on italialainen ravintola, jonka pasta-ruoat ovat saavuttaneet mm. City-lehden “kaupungin paras pasta” palkinnon.

Tarjolla on sekä a la carte ruokalista että vaihtuva lounasmenu.

A la carte ruokalista sisältää alkupalat, keitot, salaatit, pastat, grilli-ja pannuruoat, meren antimet, kasvisruoat, sekä jälkiruoat. Tarjolla on myös oma ruokalista osionsa lapsille.

Italialainen ravintola Helsinki – Il Duetto
Malminrinne 6, 00100 Helsinki
Kamppikeskus (Helsingin Sähkötalo)
www.ilduetto.fi

Il Duetto Il sijaitsee ainutlaatuisessa miljöössä, Alvar Aallon suunnitteleman Sähkötalon alakerrassa,´osana Malmin kauppakeskusta.

Tarjolla ovat sekä lounas-että a la carte ruokalistat. A la carte lista kattaa salaatit, pastat, liha-ja kalaruoat, pizzat, sekä jälkiruoat.

Ravintola Coma
Museokatu 18
00100 Helsinki
www.ravintolacoma.alefoschi.com

Ravintola Coma tarjoaa italialaistyylisten ruoka-annosten lisäksi myös muiden Välimeren keittiökulttuurien mukaisia ruokia.

Coman ruokalistaan kuuluvat alkuruoat, salaatit, pastat, risotot, pääruuat, sekä jälkiruuat.

Italialainen ravintola Helsinki – Ravintola La Famiglia
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
www.rafla.fi/lafamiglia/

La Famiglia ravintola tarjoaa Amerikan-Italialaisen keittiöperinteen mukaista ruokaa.

Ravintolan ruokalista tarjoaa alkuruoat, keitot & salaatit, pastaruoat, pizzat, kanaruoat, pihvit, kalaruoat, sekä italilaiset jälkiruoat.

Ravintola Nerone
Pursimiehenkatu 27,
00150 Helsinki
www.ravintolanerone.com

Ravintola Nerone on italialainen ravintola Helsingin Punavuoressa, joka on miljööltään suunniteltu Roomalaiseen ravintolaperinteeseen nojautuen.

Neronen ruokalista koostuu alkuruoista, pizza-ruoista, pastaruoista, liharuoista, kalaruoista, ja tarjolla ovat myös italialaiset jälkiruoat.

Italialainen ravintola Helsinki – Ravintola Persilja
Tallbergin puistotie 1
00200 Helsinki
www.ravintolapersilja.fi

Ravintola Persilja tarjoaa italialaiseen keittiöperinteeseen pohjautuvan a la carte ruokalistan, jolta löytyvät alkuruoat, pastat, pizzat, sekä pääruokavalikoima, kuin myös lasten annokset, ja jälkiruoat.

Ravintola Piccolo Mondo
Aleksanterinkatu 15,
00100 Helsinki
www.piccolomondo.fi

Ravintola Piccolo Mondo on ollut osa Helsingin ravintola elämää vuodesta 1991, ja tarjolla on italialaishenkisiä pasta- ja risottoruokia, pizzaa, pihvejä, salaatteja, kalaa ja makeita jälkiruokia.

Ravintola Pääkonttori
Mikonkatu 23,
00100 Helsinki
www.paakonttori.fi

Ravintola Pääkonttori tarjoaa sekä vaihtuvan lounasruokalistan että a la carte menun, joka on luotu yhdistelemällä italialaisia ja suomalaisia makuja.

Miljööltään ravintola on ainutlaatuinen, sillä se sijaitsee historiallisessa 1920-luvun alussa valmistuneessa SOK:n entisessä pääkonttorissa Rautatientorin laidalla.

Italialainen ravintola Helsinki – Ravintola Sasso
Pohjoisesplanadi 17
00170 Helsinki
www.palacekamp.fi/ravintolat/sasso/

Sasso on Pohjois-Italian keittiöperinteeseen pohjautuva ravintola, ja tarjolla ovat sekä vaihtuva lounas menu, että a la carte ruokalista.

Ravintola Seaside Gallery
Aurinkoranta 8
00990 Helsinki
www.cafeseaside.fi

Seaside Gallery yhdistää ruokalistoillaan sekä kreikkalaisen että italialaisen keittiöperinteen ominaisuuksia.

Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat pasta- liha- kala- ja äyriäisruoat.

A la carte ruokalistalta löytyvät alkupalat, pastat, liharuoat, kalaruoat, sekä jälkiruoat, ja tarjolla on myös lasten annosten menu.

Ravintola Vespa
Eteläesplanadi 22
00130 Helsinki
www.ravintolavespa.fi

Ravintola Vespa koostuu kolmesta osiosta: Ristorante, Bar & Deli, sekä Trattoria.

Vespan ristorante osio sijaitsee toisessa kerroksessa, tunnelmaa luovassa italialais-tyyppisessä miljöössä kaupunkimaisemilla.

Tony’s Deli
Bulevardi 7
00120 Helsinki
www.tonysdeli.fi

Tony’s Deli on italialaisen keittiöperinteen mukaisen ruokalistan tarjoava ravintola, ja tarjolla ovat sekä lounas- että a la carte menut.

A la carte menu tarjoaa alkuruokia ja salaatteja, keitot, pasta ja risotto ruoat, kala-ja kasvisruoat, sekä liharuoat, kuin myös jälkiruoat.

Toscanini
Bulevardi 2 / 4
00120 Helsinki
www.toscanini.fi

Toscaninin ruokalistat on koottu italian Toscanan alueelta peräisin olevien reseptien pohjalta, ja tarjolla ovat sekä vaihtuva lounasruokalista että a la carte menu.

Ristorante Gastone
Korkeavuorenkatu 45
00130 Helsinki
www.gastone.fi

Gastone tarjoaa italialaisen keittiön mukaan laaditun a la carte ruokalista, jonka lisäksi tarjolla on myös vaihtuva lounasruokalista.

Ristorante Il Siciliano
Aleksanterinkatu 36 A,
00100 Helsinki
www.ilsiciliano.fi

Il Sicilianon palveluihin kuuluvat sekä vaihtuva lounasmenu että a la carte ruokalista.

A la carte ruokalista on koottu osioista alkuruoat, salaatit, keitot, pastat, pizzat, pääruoat, ja jälkiruoat. Tarjolla on myös erillinen lasten ruokalista.

Spaghetteria Helsinki
World Trade Center Plaza (I krs),
Keskuskatu 7,
00100 Helsinki
www.spaghetteria.fi

Spaghetteria on pastaravintola joka sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, WTC Plazalla. Ruokalista on koottu muun muassa spaghetteista, pastoista, pizzoista sekä salaateista, kuin myös italialaisista jälkiruoista.

Trattoria Il Faro
Suolakivenkatu 24, Herttoniemenranta
00810 Helsinki
www.ilfaro.fi


Il Faro on italialaistyylinen Trattoria, jonka ruokalistalta löytyy myös muiden Välimeren maiden ruokaperinteiden mukaisia annoksia.