Italialainen ravintola Tallinna

Italialainen ravintola Tallinna vaihtoehtoja ovat mm. Gianni, Bocca, sekä Controvento.

Bocca
Olevimägi 9
Tallinn
www.bocca.ee

Bocca on tasokas italialainen ravintola, ja tarjoaa a la carte ruokalistan jolta löytyvät alkuruoat, keitot, pastat, liharuoat, risotot, linturuoat, kasvisruoat, jälkiruoat, sekä italialaiset erikoiskahvit ja muut ruokajuomat.

Buongiorno
Müürivahe 17
Tallinn
www.buongiorno.ee

Buongiorno on vanhassakaupungissa sijaitseva tunnelmallinen, vähemmän muodollinen perheravintola, jonka ruoat valmistetaan perinteiseen italialaiseen tyyliin.

Ravintola ruokalistalta löytyvät mm. bruschettat, antipastit, pizzat, pastat, liharuoat, kalaruoat, kasviruoat, ja italialaiset jälkiruoat.

Cafe al Sole
Viru 8
Tallinn
alsole.viruinn.ee

Viru Inn hotellin yhteydessä oleva Cafe al Sole sijaitsee vanhankaupungin vilkkaimman ostoskadun, Viru kadun, varrella, ja tarjoaa italialaisen keittiön mukaan rakennetun ruokalistan jolta löytyvät salaatit, keitot pasta ruoat, pizzat, kalaruoat, liharuoat, sekä italialaiset jälkiruoat.

Controvento
Vene 12/Katariina käik
Tallinn
www.controvento.ee

Controvento on yksi tunnetuimmista Italialaisista ravintoloista, kaupungissa, sijaiten yhdessä kauneimmista osista Tallinnan vanhaa kaupunkia.

Ravintola menulta löytyvät mm. salaatit, keitot, pastat, pizzat, kalaruoat, sekä liharuoat.

Da Vinci Pizzeria & Restaurant – Vanhakaupunki
Aia street 7
Tallinn
www.davincifood.ee

Da Vinci Pizzeria & Restaurant ravintola on erikoistunut tuottamaan ruokia kaikilta Italian ruokakulttuurin alueilta, aina Pohjois-Italian keittiöstä aina Sisilian erikoisuuksiin.

Ravintolan ruokalista kattaa mm. pizzat, pastat, salaatit, alkuruoat, keitot, sekä erilaiset a la carte pääruoat ja jälkiruoat.

Da Vinci Pizzeria & Restaurant – Rocca Al Mare Kauppakeskus
Paldinski mnt. 102
Tallinn
www.davincifood.ee

Fellini
Kinga 1 (Raekoja Plats)
Tallinn
www.fellini.ee

Italialainen ravintola Fellini Tallinna

KUVA: Näkymä Fellini ravintolan julkisivuun raatihuoneen torilla Tallinnan vanhassakaupungissa.

Fellini sijaitsee aivan vanhankaupungin idyllisellä raatihuoneen torilla, joten pöytää pyydettäessä ikkunapöytä on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tunnelmallisen ravintolan miljööseen kuuluvat perjantaisin ja lauantaisin klo 20 jälkeen myös romanttisesti palavat kynttilät ja live pianomusiikki.

Ravintolan italialaisen keittiön mukaan kootusta menusta löytyvät keitot, italialaiset pastat, uuniruoat, liharuoat, kalaruoat, pizzat, calzonet, sekä jälkiruoat.

Italialainen ravintola Tallinna – Gianni
Jőe 4a
Tallinn
www.gianni.ee

Gianni on huipputyylikäs italialainen ravintola aivan Tallinnan sataman jaTallinnan World Trade Center rakennuksen vieressä.

Ravintolan ruokalista tarjoaa mm. keitot, pastat, kala- ja äyriäisruoat, liharuoat, ja pizzat.

Ravintolan ohessa on tyylikäs Fashion Cafe kahvila, joka tarjoaa saman keittiön italialaisia ruokia mutta suppeammalla menulla, ja rennommassa ilmapiirissä.

La Bottega
Vene 4
Tallinn
www.labottega.ee

La Bottegan taustalla ovat myös Bocca ravintolaa pyörittävät tahot, ja ravintolan italialainen menu kattaa antipastit, keitot, kalaruoat, liharuoat, pastat, ja italialaiset jälkiruoat.

Italialainen ravintola Tallinna – Vapiano
Hobujaama 10
Tallinn
www.vapiano.ee

Vapiano on uudenlainen eurooppalainen ravintolakonsepti ketju, jossa ruoat valmistetaan silmiesi edessä.


Vapianon italialaisen keittiöperinteen mukaan kootulta menulta löytyvät antipastit, pastat, pizzat, ja jälkiruoat.