Italialainen ravintola Turku

Italialainen ravintola Turku vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Ristorante Dennis, Ravintola Rosso, ja Ravintola Sergio’s.

Ravintola Rosso
Eerikinkatu 12
20100 Turku

Ravintola Rosso tarjoaa ruokalistan joka kattaa Amerikan Italialaisen keittiöperinteen klassikot, suosikit, ja erikoisuudet.

Menu kattaa mm. pannupizzat, antipastit, salaatit, liha-ja kalaruoat, sekä pastat, risotot, ja pizzat.

Ravintolan virallinen nettisivusto löytyy osoitteesta www.tokravintolat.fi/rosso_turku, josta löytyvät tiedot myös paikasta löytyvästä lapsiperheiden iloksi suunnitellusta lasten omasta leikkinurkkauksesta.

Ravintola Aurora
Radisson Blu Marina Palace Hotel
Linnankatu 32
20100 Turku
www.ravintolaaurora.fi

Ravintola Aurora, joka sijaitsee Radisson Blu Marina Palace hotellin yhteydessä, tarjoaa perinteisiin italialaisiin keittiöperinteisiin pohjautuvaa ruokaa.

Ravintolan tarjoaa sisustustyylin joka yhdistää italialaisen ruokailukokemuksen skandinaaviseen eleettömyyteen ja toisaalta myös Eurooppalaisen barokin runsauteen, mukaanlukien näkymä ravintolan ikkunoista Aurajoelle.

Auroran a la carte ruokalista kattaa pastat, risotot, bruschettat, liha ja kalaruoat, pizzat, sekä myös italialaiset jälkiruoat. Lounasruokailijoita varten ravintolalla on vaihtuva lounaslista.

Ravintola Sergio’s
Läntinen Rantakatu 27
20100 Turku
www.sergio.fi

Sergio’s tarjoaa aitoa italialaisen keittiön ruokaa raaka-aineista, jotka on tuotu ravintolaa varten Italiasta.

Ravintolan ruokalista kattaa pastat, kalaruoat, pizzat, risotot, ja kasvisruoat. Ravintolan ruokalistan ohella löytyy myös italialaisten viinien viinilista, jonka valikoima on varta vasten tuotu maahan.

Miljöönä ravintolassa toimii vuonna 1787 valmistunut historiallisia perinteitä edustava suojeltu puutalo.

Ristorante Dennis – CM-Länsikeskus
Markulantie 150
Turku
www.dennis.fi

Ravintola Dennis on vuodesta 1975 toiminut italialainen ravintolaketju Suomessa, joka toimii useammalla paikkakunnalla eri puolilla maata, ja kahden toimipaikan avulla myös Turussa.

Dennis tarjoaa sekä vaihtuvan lounasmenun että a la carte ruokalista, joka kattaa italialaiseen tyyliin tehdyt alkuruoat, salaatit, uuniperunat, pastat, pizzat, ja kala-ja liharuoat, sekä jälkiruoat.

Ristorante Dennis – Linnankatu
Linnankatu 17
20100 Turku
www.dennis.fi

Ristorante La Luna
Yliopistonkatu 6
20100 Turku
www.ristorantelaluna.fi


Ristorante La Luna on tarjonnut Turun keskustassa italialaisia ruokia yli 10 vuoden ajan. Ravintolan menu kattaa mm. pizzat, pastat, bruschettat, salaatit, ja italialaistyyliset hampurilaiset.