Joensuun linja-autoasema

Joensuun linja-autoasema toimii aivan rautatieaseman vieressä, ja tarjolla on maan kattavat bussi yhteydet mm. Expressbussin ja Matkahuollon busseilla.

Linja-autoasema muodostaa yhdessä sen viereisen rautatieaseman kanssa Joensuun suurimman matkakeskuksen, josta toimivat kaikki merkittävimmät liikenneyhteydet lähialueille ja kauemmas.

Merkittäviä linja-auto yrityksiä jotka käyttävät bussi-asemaa toimipisteenään ovat varsinkin Matkahuolto, Expressbus, sekä Finnair.

Joensuun linja-autoasema

KUVA: Joensuun bussi aseman rakennus kuvattuna aivan asema-alueen taksitolpan vierestä. Taksit voit tilata Joensuun taksikeskuksen numerosta.

Matkahuolto (www.matkahuolto.fi) tarjoaa reitit Joensuusta eri puolille Suomea, ja useat yhteydet varsinkin suurimpiin kaupunkeihin, kuten Helsinkiin, toimivat pikavuoroina.

Voit tarkistaa Matkahuollon reitit kohdekaupunkiisi ja aikataulut netti osoitteesta:

www.matkahuolto.fi/fi/matkapalvelut/aikataulut/

Expressbuss (www.expressbus.com), joka tarjoaa reitit yhteystyössä Linja-Karjalan (www.savonlinja.fi) kanssa.

Joensuu linja-autoasema
Itäranta 6
80100 Joensuu

Tarjolla on reittejä mm. suurimpiin kaupunkeihin kuten Helsinki, joista suosituimpiin reitteihin kuuluvat Kuopio-Outokumpu-Joensuu ja Joensuu-Jyväskylä.

Finnair tarjoaa puolestaan yhteydet linja-autoasemalta Joensuun lentoasemalle yhteistyössä Savo-Karjalan Linjan (www.skl.fi) kanssa.