Jokiristeily Turku – Aurajoki risteily – Turun nähtävyyksiä

Jokiristeily Turku on tarjolla muun muassa jokilauttojen Aura & Jakke kyydissä, tarjoten upean Aurajoki risteily nähtävyyden ja tutustumisen Turun kaupunkikeskustaan jokiperspektiivistä.

Lautat, jotka kulkevat reittiä Aurajokea Aurasillan ja Suomen joutsenen välillä ilman aikataulua, ovat upeita, koko perheen matkustaja-aluksia.

Lautalla on joen varrella kaikkiaan kuusi pysäkkiä, joista voit kustakin nousta aluksen kyytiin.

Jokiristeily Turku - Aurajoki risteily - Turun nähtävyyksiä.

Kun odotat lauttaa pysäkillä, sinun tulee viitata kädelläsi näkyvästi, jotta alus ottaa sinut tai ryhmäsi kyytiin. Pimeämmällä sinun kannattaa heiluttaa valaistua kännykännäyttöä.

Lautalle saa tuoda mukaan myös pienlemmikkieläimiä ja vähemmän ruuhkaisina aikoina polkupyöränkin, mutta sille joutuu ostamaan oman matkalipun.

Aurajoki risteily - jokiristeily Turku - Turun nähtävyyksiä.

Kun olet astunut lautan kyytiin voit maksaa nähtävyyksiä täynnä olevan näköalaristeilyn korteilla Visa ja Mastercard, tai käteisellä.

Kauniiden jokimaisemien ihailun ohessa lautoilla on palveluina A-oikeuksin varustettu kahvilabaari (jossa maksutavaksi käyvät kortit & käteinen) ja saniteettitilat.

Turun nähtävyyksiä - Aurajoki risteily - jokiristeily Turku.

Lautat tekevät reittiään säävarauksella. Aura-alus on täysin katettu ja palvelee jokiristeilijöitä myös kylmemmilläkin säillä kesäkauden läpi aina elokuun loppupuolelle saakka.

Jos olet järjestämässä yksityistapahtumaa Turussa, sinun kannattaa harkita jokiristeilyaluksen vuokraamista tähän tarkoitukseen, tarjoten puitteet ainutlaatuiselle tapahtumalle.

Jokiristeily Turku – pysäkit – Aurajoki risteily – Turun nähtävyyksiä

Turku jokilautta kartta.

Tintå
Läntinen rantakatu 9

Kristiinankatu
Läntinen Rantakatu 17

Kristiinankadun päässä oleva luiska. Esteetön, myös pyörätuolilla ja lastenrattailla.

Teatterisillan pysäkki
Itäinen Rantakatu 12

Pysäkki sijaitsee teatterin puolella jokea.

Martinsilta
Martinsillan grilli

Espositon pysäkki
Läntinen Rantakatu 45

Ravintolalaiva Espositon vieressä, noin 50 metriä Föri-kaupunkilautasta keskustaan päin.

Crichtoninkatu
Läntinen Rantakatu 67

Pysäkki sijaitsee Crichtoninkadun päässä, jokeen vievillä rappusilla, lähellä Suomen Joutsenta.

Saat parhaiten lisätietoja jokiristeily Turku – Aurajoki risteily tekemisestä jokilauttojen Jakke ja Aura kyydissä seuraamalla reittiä operoivan yhtiön virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebook-sivua osoitteessa facebook.com/JakkeJokilautta/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen lauttojen päivittäiseen risteilyaikatauluun, mahdollisiin säästä johtuviin peruutuksiin, tapahtumiin lautoilla, tietoa Turun nähtävyyksiä kohokohdista reitin varrella, ja paljon muuta.