Kalevan Matkatoimisto

Kalevan Matkatoimisto toimii 18 toimipisteen voimin 15 eri paikkakunnalla.

Kaleva on yksi suurimmista Suomessa olevista täyden palvelun matkatoimistoista, ja tarjoaa tuotteita niin liikematkailijoille kuin vapaa-ajan matkailijoillekin.

Matkatoimisto on ollut toiminnassa jo vuodesta 1935, ja nykyisin firman omistavat Juuranto-yhtiöt sekä Kaleva Travelin toimiva johto.

Saatat törmätä Kalevan toimipisteisiin myös ulkomailla, sillä firmalla on mm. Virossa tytäryhtiö Kaleva Travel, Liettuassa UAB Kaleva Travel, Latviassa Kaleva Travel SIA, sekä Romaniassa Kaleva Travel SRL.

Oman kansainvälisen toimistoverkkonsa lisäksi Kaleva Travel toimii kansainvälisten liikematkojen järjestämisessä yhteistyössä maailman suurimman liikematkatoimistoketjun Carlson Wagonlit Travelin kanssa.

Kalevan erikoisosaamisen alueisiin kuuluvat mm. joustavat vapaa-ajan matkat ympäri maailman (yli 250 kohteeseen), kaukomatkat, kaupunkilomat, kulttuurillisesti kohdennetut lomamatkat, sekä aktiviteettilomat.

Kaleva on myös erittäin aktiivinen matkanjärjestäjä ulkomaisille matkalaisille näiden matkoissaan Suomen kautta Venäjälle ja Venäjän lähimaihin.

Myös urheilutapahtumiin myytävät matkailupaketit ovat osa firman keskeisintä osaamista, teemojen kuten golf, Formula 1, sekä erilaiset maratoonit suhteen.


Kalevalla on nettisivusto tarjolla osoitteessa www.kalevatravel.fi, josta voit tarkistaa tuoreimman matkatarjonnan sekä yksityiskohtia heidän palvelutarjonnastaan.