Kämp Galleria Helsinki

Kämp Galleria Helsinki on yli 60:n erikoisliikkeen kokoinen yksi tyylikkäimmistä kauppakeskuksista pääkaupunkiseudulla.

Kauppakeskus avattiin yleisölle vuonna 1999, ja sen valikoima erilaisia liikkeitä on alusta saakka ollut varsinkin muotipainoitteinen.

Muodin suhteen tarjolla on esimerkiksi liikkeet H & M, PUMA Store Helsinki, Filippa K-shop, Maranello Men & Women, sekä yksi parhaista Marimekon kaupoista Helsingissä.

Kämp Galleria Helsinki

KUVA: Näkymä Kämp Gallerian sisäänkäyntiin Pohjois-Esplanadi kadulta. Pohjois-Esplanadin puolisessa osassa kauppakeskusta sijaitsee myös yksi kaupungin parhaista kahviloista, Cafe Strindberg (www.royalravintolat.com/strindberg/).

Ravintoloihin kauppakeskuksessa kuuluvat mm. ravintola Zen Sushi (www.zensushi.fi) sekä Gourmetpizza Carlito´s (www.palacekamp.fi/ravintolat/gourmetpizza_carlito_s/), joka tarjoaa gourmet pizzat ja salaatit.

Gourmet Pizzan erottaa tavallisesta pizzasta se, että niissä käytetään vain ensiluokkaisia raaka-aineita, yhdistelmät ovat huolella suunniteltuja ja valmistettuja.

Pohjois-Esplanadin sisäänkäynnin lisäksi voit tulla sisään ostoskeskus Kämppiin Mikonkadulta, Aleksanterinkadulta, ja Kluuvikadulta.


Ostoskeskuksella on viralliset nettisivut osoitteessa www.kampgalleria.fi, jossa voit tutustua tarjolla oleviin liikkeisiin ja palveluihin etukäteen. Kämp Galleria pitää myös Facebook sivuja, osoitteessa www.facebook.com/KampGalleria.