Kamppi kauppakeskus

Kamppi kauppakeskus on Helsingin toiseksi suurin ostoskeskus, ja Suomen viidenneksi suurin.

Kampin ostoskeskusta suurempi kauppakeskus kaupungissa on vain Itäisessä Helsingissä oleva Itäkeskus (itis.fi), ja pääkaupunkiseudulla isompia ovat myös Jumbo (jumbo.fi) ja Sello (sello.fi) ostoskeskukset.

Kauppakeskusta ympäröi yksi Helsingin tiiveimpiä vapaa-ajan ja shoppailun keskittymiä, sillä aivan vieressä sijaitsee Forum Kauppakeskus (cityforum.fi), Tennispalatsi (elokuvateatterikompleksi ja taidemuseo), sekä Sokos Helsinki (sokos.fi) tavaratalo.

Kampin kauppakeskus ja sen pääsisääntulo nähtynä rakennuksen edessä olevalta aukiolta, Narinkkatorilta.

Kauppakeskus avattiin vuonna 2006 ja tarjoaa liiketilaa kaikkiaan 35,000 neliömetriä, johon mahtuu palveluja ja kauppoja 150 yrityksen edestä.

Liikkeistä 26 on kahviloita ja ravintoloita.

Kauppakeskuksen liikkeisiin kuuluu muun muassa kukkakauppoja, elektroniikkaliikkeitä, apteekki, ruokakauppoja, useita muoti- ja vapaa-ajan liikkeitä, lastentarvikeliikkeitä sekä kodin sisustukseen keskittyneitä erikoisliikkeitä.

Kauppakeskuksen palveluihin kuuluvat mm. neljännen kerroksen kuntosali ja keilahalli sekä viidennen kerroksen nettikahvila ja tanssikoulu.

Kauppakeskuksessa toimii myös yökerho joka sijaitsee rakennuksen viidennessä ja kuudennessa kerroksessa.


Voit tutustua ostoskeskuksen palveluihin ja liikkeisiin myös netissä, kauppakeskuksen virallisten nettisivujen avulla osoitteessa www.kamppi.fi.