Kankaanpään Matkatoimisto

Kankaanpään Matkatoimisto fuusioitui vuonna 2004 Satalomat yhtiön kanssa, ja uusi yhtiö on osa valtakunnallista Concorde Travel Group (CTG) ketjua.

Kankaanpään sijainnilla oleva yrityksen matkatoimiston toimipaikka on ollut toiminnassa vuodesta 1992, ja yhteensä CTG-ketjuun kuuluu 30 matkatoimistoa eri puolilla maata.

Matkatoimiston toimintaan kuuluu sekä vapaa-ajan että liikematkojen myynti ja välittäminen, kuin myös räätälöidyt matkapaketit messuille, harrastusmatkoille, sekä erilaisille liikematkoille, alhaisiin hintoihin jotka tekee mahdolliseksi ketjun sopimuslento- ja hotellihinnat.

Yritys myy myös kolmansien osapuolten tuottamia matkoja, ja tässä suhteessa heidän keskeisimmät yhteistyökumppaninsa ovat Aurinkomatkat, Detur, Domina Travel, Hispania, sekä OK-Matkat, kuin myös Etumatkat, Olympia kaukomatkatoimisto, PeterPanMaailma, ja Saga Matkat.

Kankaanpää Matkatoimisto
Kuninkaanlähteenkatu 4
38701 Kankaanpää

Heidän erityisosaamiseensa kuuluvat myös erilaiset busseilla tapahtuvat tilausajopalvelut, jonka suhteen yhteistyö tapahtuu Raimo Luoma bussiyhtiön kanssa sekä Ruosniemen Linja-auto Oy:n kanssa.


Voit tarkastaa matkatoimiston palvelutarjonnan osoitteesta satalomat.fi, josta voit myös pyytää tarjouspyynnön, sekä tehdä tilauksen palvelusta verkkokaupan kautta.