Karibianmeren risteily

Resursseja ja vinkkejä Karibianmeren risteily varaamiseen ja parhaiden hintojen ja laajimman valikoiman löytämiseen.

Kayak hintavertailu – Karibianmeren laivaristeilyt
kayak.com/cruises

Kayak on yksi maailman käytetyimpiä hintavertailupalveluja, ja sen englanninkielisen version avulla on mahdollista vertailla myös risteilyhintoja maailmanlaajuisesti (suomenkielinen versio ei tue risteily hintavertailua).

Voit käyttää tulosten tulkinnassa apuna vaikkapa ilmaista Google Translate (google.fi/translate) palvelua.

Kun viimeksi tarkistin palvelun Karibianmeren laivaristeilyjen osalta, haku tuotti hintatiedot 111 eri risteilylle alueella.

Voit seuloa tuloksista esiin tarkemmin mm. risteilyt tietyllä alueella Karibiaa, vain tietyn hintaluokan risteilyt, vain tiettyjen laivayhtiöiden risteilyt, tai vaikkapa tarkastella vain tietyn pituisia risteilyjä.


 VIDEO: Videoesittely Karibian risteilystä Turussa rakennetulla Freedom of the Seas risteilylaivalla (jonka lähtösatamana toimii Miamin kaupunki).

CruiseCritic Karibian risteilyt arvostelut
www.cruisecritic.com/ports/area.cfm?area=34

Englanninkielinen CruiseCritic on internetin laajin resurssi erilaisia arvosteluja risteilyjen suhteen, mukaanlukien Karibian laivaristeilyt.

Palvelun alueella oleviin resursseihin kuuluvat mm. tarjolla olevien risteilylaivojen arvostelut yleisarvosanoineen ja eri risteilyreittien arvostelut.

Kaiken kukkuraksi palvelusta löytyi 14 135 erilaista Karibian risteilyn yleistä arvostelua asiakkailta, jotka ovat käyttäneet risteilyä aikaisemmin ja ovat halunneet jättää palautetta risteilystä.

Voit näin nopeasti tarkistaa palautteiden avulla vastaako oma risteilysi taso sitä mitä yhtiö mainostaa.

Dominikaaninen tasavalta matkat

Dominikaaninen tasavalta matkat ovat kasvaneet suomalaisten suosikkilistalla viime vuosina tähän karibianmeren helmeen, joka on alueensa vierailluin turistikohde.